Tisdag 13/12 - 2011

Hejsan!

Vill bara än en gång tipsa om Buzzador som är en sida som man får gratis produkter till sig själv och vänner, i utbyte av att man sedan fyller i en rapport om vad man tyckte om produkten efter kampanjens slut. Vilka varor man är intresserad av får man själv välja och sedan anmäla sig till kampanjen. :)

Toppen bra sida!
Idag kunde jag hämta ut mitt Bonaqua paket, 12 stycken flaskor med kolsyrat vatten och ett svettband! Helt suveränt!

Om någon annan är sugen på att också bli medlem på sidan så klicka bara HÄR
Det kostar ingenting att vara medlem!

Puss o kram



Måndag 5/12 - 2011

Hej hopp!

Idag tackades det JA till platsen på:


Università Carlo Cattaneo - LIUC i Italien


Höstterminen 2012, pirrigt värre! Nu är det bara att hålla tummar och tår över att de synkar fint me de kurser vi kan läsa. Måste säga Anna, att vi är så jävla grymma som tagit oss mod till detta!

Väldigt spännande, kommer bli möte med utlandsansvarige i Skövde och kommer nog bli en hektisk sommar med massvis som ska fixas. Men oj vad fantastiskt! Kan nästan inte riktigt tro att de är sant..

Men hittills så har ju allting bra som jag gjort här i livet varit hel spontant, bara att flytta till Katrineholm och plugga bestämdes på en månad.. De måste liksom vara snabba puckar för att jag ska ta mig i kragen och få saker och hända. Annars är jag väldigt bra på att överanalysera saker och låta de rinna ut i sanden, måste liksom vara en lite pressande situation för att de ska bli något av alla mina funderingar som yr omkring i knoppen på mig. För de här med att fundera, de är något jag verkligen kan! Haha :)

Tänk att de snart gått 1½ år här borta, känns som de bara va någon månad sedan jag flyttade från Södertälje och hamnade i denna lilla by. Tiden verkligen bara rusar iväg, de är hel galet!

Just nu snöar det massvis, USCH! Får väl va glad att de tog så lång tid ändå innan de började.. De är ju ändå 5e december. Nä usch, de här med vinter, snö, kyla och otäckheter är inte min grejj! Kommer vara awesome att spendera nästa höst i Italien istället


Slänger upp den enda bilden jag har från en av alla gånger i Italien.

Puss&kram






RSS 2.0