Söndag 24/3 - 2013

Söndagskväll och peppar inför ny kursstart imorgonbitti, undersökningsmetodik.

Varje nytt ställe jag kommer till får jag lite nya perspektiv av saker. Livet jag trodde va fullt normalt när jag va yngre blir mindre och mindre vettigt när man pratar med människor från andra platser. Säger inte att jag ångrar en sekund av alla galenskaper, de är det som format den jag är! De va ju standard att börja festa och leka "vuxen" vid 12-13. Men nu i efterhand börjar ja tycka att de faktiskt är lite skevt.. De är kanske inte så konstigt att det gått helt åt skogen för vissa, bara glad att jag va stark som liten och alltid stod upp för mina principer. Drogerna har förstört så många bra människor, sorgligt att se men alla väljer vi våra egna vägar i livet. Blir lika glad varje gång någon lyckas ta sig därifrån, behöver inte ens va speciellt nära men när någon fightar sig därifrån blir jag alldeles lycklig i hela själen!

Alla borde helt klart börja värdera sig själva högre, om du själv inte älskar dig varför skulle någon annan göra det? Sålänge man fokuserar på att vara lycklig så är jag övertygad om att man smittar av sig på andra. Bra energi är till för att delas, helt klart!

Alla kan vi göra misstag här i livet, det viktiga är vad vi lär oss av dom! Om någon behandlar dig som skräp så säger det mer om dom än om dig, ta vara på de fina sakerna här i livet och njut av det som gör DIG glad! Du kommer aldrig äga något viktigare än dig själv.

Ja lite reflektioner såhär på kvällskvisten. Ha de toppen gobitar och håll ut, sommaren kommer med stormsteg!


Puss&kram






Lördag 23/3 - 2013

Vilket underbart väder vi har idag! Sitter ute på balkongen med min kära kaffekopp och solen värmer tillochmed lite, hoppas de blir en ordentlig vår snart!!

Så ta och ge er ut och njut av solen medan den lyser med sin närvaro!

Puss&kram


Fredag 22/3 - 2013

Hallå där!

Skrev tenta i statistik i måndags, den gick väl sisådär kan ja erkänna.. Hade stora problem med miniräknaren, såg inte alls ut som den ja använt tidigare, men nu är det iallafall bara att vänta på resultatet.

På måndag börjar nya kursen, undersökningsmetodik. Nu är det inte lång tid kvar till examen, galet snabbt tiden går!!

Nästa vecka är de påsk, jag som tycker jag nyss va i Italien. Tiden rusar iväg och jag hinner knappt fatta att 3års studier snart är avklarade. Vid den här tiden för 3år sen hade ja inte en tanke på att börja plugga, livet är verkligen fullt med överraskningar!

Under dessa år har jag fått uppleva så galet mycket, lärt mig otroligt mycket om mig själv och träffat många underbara människor!!

Nu när studierna är slut börjar man ju fundera, vad händer sen? Trivs så fantastiskt bra på Jula, men vill ju fortsätta min resa framåt och fortsätta utvecklas! Vi får helt enkelt se vad livet har att erbjuda.. Min tjänstledighet går iallafall ut i juni, så som läget är just nu blir det till att arbeta med de bästa kollegorna den närmaste tiden iallafall!

På onsdag bär det av mot Tälje igen för påskfirande, då ska jag tokmysa med missemjaoerna.

Puss&kram på er alla gobitar!









Måndag 4/3 - 2013

Hallå där gott folk!

Förra veckan firades mammans 65år dag, oj vad tiden rusar iväg! Känns som det var igår hon fyllde 60 och hade en hel opera på besök som skulle fira henne. Tro mig, kommer aldrig glömma det! Jätte fint av dem att skriva en grattis låt och så, mindre populärt att jag låg med sprängande huvudvärk och gömde mig i källarn haha.

Den här helgen har spenderats med examensarbetet, tenta i sannolikhetslära snart.. Känns som den kommit lite väl mkt i skymundan, undrar om jag tagit mig lite vatten över huvudet som läser så många poäng på en gång. Bestämt att lägga fokus på examensarbetet iallafall och så får de övriga extra kurserna jag lagt till bli en bonus.

På torsdag har vi seminarie på inlämningen vi gjort idag, ska bli skönt med feedback från examinatorn så vi får lite koll på om vi är på rätt väg, men tycker det känns helt ok iallafall.

Sovgott alla gobitar!
Puss



RSS 2.0