Fredag 29/4 - 2011

Oj vilken kväll..
Blev alldeles för onykter,, jag måste sluta alla 90talister och yngre för 12åringar. Verkar inte vara så populärt!

Snart ner på stan och träffa älskade Jojjo. Och sen ska det firas valborg. Kommer bli rehab och komma tillbaka till Katrineholm på måndag, de behövs efter dehär helgdagarna som varit på sistone..



Torsdag 28/4 - 2011

Här i påskas klippte storasyster av mitt hår,
det är ju så fantastiskt slitet.. Dock ser jag ut som ett riktigt troll men vafan, de växer ju ut så småning om.

Jag har testat lite olika balsam nu under min tid med BM.


Startade med Oliv naturell från Åhlens, både som vårdande och inpackning. Mitt hår trivdes med det, men inte min plånbok. När dessa va slut införskaffade jag mig Naturelles honung och pink balsam, vilka innehåller massa proteiner.. Det verkade inte mitt hår alls gilla, vilket jag tycker är konstigt då jag förstått det som att blekt hår behöver mycket protein?

Hur som helst blev det då lite "panik" shopping på konsum så det blev Coop extras balsam och änglamark sensibel.. Helt ok tvättbalsamer, dock tyckte jag änglamark va för vattning och tog slut väldigt fort.. Kan inte påstå att något av dessa var vårdande heller, och mitt hår behöver masssa fukt!

Så nu har jag varit på jakt efter TREsemmé nya serie naturals, vilket inte alls verkat vilja bli hittat av mig. Igår på Maxi köpte jag Klippoteken vårdande balsam och idag hittade jag till min förvåning TREsemmé på Willys, tänka sig att kära gamla Willys skulle vara snabbade med nyheter än ICA och COOP butikerna.. =)

Så nu har jag iallafall balsam för en hel tid framöver och håller tummarna för att mitt hår gillar dessa, känner att de är lite spännande nu i början att exprimentera med olika balsamer för att hitta den perfekta favoriten.

Nu har säkert övervägande av läsarna mest lust att slå mig, tror inte så jätte många är intresserade av detta. Men mitt hår är inte fett eller äckligt iallafall, trots att jag inte använd schampo på 1½ månad!
Meeen, jag gillart!


Hoppas alla hade en fin påsk!
Puss














Måndag 25/4 - 2011

Härliga helg

Imorgon blir det tillbaks till Katrineholm för lite föreläsning och lite rehab.
Blivit mycket vin denna helg, hela 4 dagar.

Snart knackar valborg på dörrn och då blir det bara på´t igen.
Vad händer då gott folk?

Usch jag är alldeles tokigt trött i både kropp&knopp.
En heldag i Skärholmen har gjort sitt med mina fötter och inte är man piggare av att prioriterat vin och gamla Greveholmavsnitt hela natten framför sömn. (Men de är ju bara hur fantastiska som helst!)


Puss&kram



Lördag 23/4 - 2011

Påskafton.

Spenderat dagen hittils i solen på altan,
springer runt i klänning och njuter som bara den!

Sen blir det påskmiddag med familjen.
Myspys.

Skärtorsdagen
spenderades hos Thomas med Sofia, Tommy och Robert..
Sen blev de utgång på stanleys och det dansades en välldans massa.

Långfredagen
lektes i Dalparken med vin, mys och trevligt sällskap.
Va tokigt mycket folk där, men inte många man egentligen känner.
Alltid trevligt att träffa nytt folk :)
Smokey hittade även en fin Fransk bulldog tös som han småflörtade med.
Senare blev det hem till Sofia för att lämna Smokey (hundar passar sig inte riktigt på krogen) där blev jag bjuden på den äckligaste shotten jag druuckit i hela mitt liv! Och det är fan ingen överdrift, vidrigare än ALLT! (och jag har ändå druckit en hel del äckliga spritsorter i mitt liv) Fick upp skiten i näsan och stod och snörvlade och va halft förstörd, behöver jag säga att jag inte tog några fler ;)

Sen blev det till att yra stan och gluffsa riktig jäkla kebab, ME LIKE!
Ikväll är det bara på´t igen. Planen vet jag inte riktigt ännu, skulle ringa Sofia senare, sen pratade Fredde om kubb i B-säng.. Får se vart man styr sina lurviga ikväller.
Slänger upp lite random bilder ..


Glad påsk på er! =)
Puss



Himlen va fin              Bagheera tröttmössa      Thomas va less på Fiffi



Haha!! =)                   Smokey va där!          Första sommarflörten



Fick många nya vänner   Kebab som den ska smaka!




Snusk sprit!

Onsdag 20/4 - 2011

Hallå där!

Imorse var jag riktigt hurtig.
Satte igång vid 10 snåret och tvättade bilen, ovanligt ambitiöst av mig sådär på morgonen.. Men nu ser man iallafall vilken färg pärlan är.

Dagen spenderades ute på altanen, läste lite i boken Proffesionell marknadsföring och sedan på kvällskvisten kom bästaste Jojjo hit. Snackade om allt&ingenting, tog en prommis kring ragnhildsborg och bara hade de allmänt bra helt enkelt. Super mysigt eftersom vi inte träffats pålänge, eller ja ochsenaste gångerna vi träffats har vi varit ute och partat och då blir det ju inte att man umgås på riktigt samma sätt.

Har även varit duktig och kollat klart på första delen av föreläsning 7 i marknadsföringen,
SCIO ska ju ligga nere imorgon och fredag så kände att jag va lite tvungen så jag inte hamnade allt för mkt efter..

Ha de toppen allihops!
Puss



Tisdag 19/4 - 2011

HEJ TÄLJE & HEJ PÅSKVECKA!

Nu är jag hemma i tälje, snackat massa skit med pappan och druckit kaffe. Hunnit med rejält mycket idag!!

Spurtade igenom 2 föreläsningar i marknadsföring på morgonen, städade, diskade, sprang iväg till skolan för föreläsning i företagsledning, fick veta ekonomistyrningen.
Godkänd även där, CHECK!

Sen yrade jag hem, packade och snurrade runt.. Hopp in i bilen och fara iväg och efter en fartfylld dag har jag äntligen landat hemma i fotöljen hos mamma&pappa, känns skönt!

Puss på nosen.


Måndag 18/4 - 2011 uppdatering

ÄNTLIGEN!
Nu, klockan 10 på kvällen har äntligen tentaresultatet registrerats på studentcentralen.. Bättre sent än aldrig iallafall,, galet lycklig just nu. Blev godkänd!!

Känns helt fucking underbart just nu, all denna spänning och stress bara toksläppte och jag blev helt galet trött.. Tror inte de är nyttigt för själen att vänta såhär..

Men nu kan jag släppa det åt sidan, och senast onsdag (vi hoppas dom håller det detta gång) så ska vi få veta resultatet i ekonomistyrningen.

Puss&kram
Sovsött!




Måndag 18/4 - 2011

Hallå där sötnöt!

Sitter som på nålar, kan inte fokusera...
Tentan, tentan.. När fasiken kommer den??

I fredags var sista dagen, med andra ord skulle vi fått veta resultaten då.
Ofast brukar de gå fortare, aldrig varit med om att de tagit såhär lång tid!
Men ingenting, varit i skolan idag på samtal..
Jag & Suzanne satt ute i solen och såg en postbil komma och gå in i skolan, vi rusade efter men nej.. Inte hade de kommit några tentor...
Nu sitter jag och hoppas att de kommer kl 14 (posten brukar komma då), uppdaterar SCIO med jämna mellanrum för att se om hon i receptionen lagt ut någon om att de kommit.. Isådannafall blir det till att yra tillbaka till skolan..

Vad händer om dom tappats bort någonstans?
Inte kan dom kräva att man gör om de då? Usch...
Jag blir snart tokig av detta väntande!!

Borde packa, imorgonkväll eller onsdag så blir det till att åka hem till tälje..
Inte riktigt bestämt när ännu, beror på hur mycket jag hinner fixa, städa, packa och sådant tills imorgon.
Är inte direkt så jätte pepp nu när de är så fint väder, så sitter på balkongen och njuter istället! :)
Äsche, hem kommer jag ju iallafall tillslut =)

Nu får det räcka för idag,,
skulle tentorna mot förmodan dyka upp blir det nog en uppdatering lite senare ;)


Puss


Lördag 16/4 - 2011

Tjingeling!

Igårkväll blev det filmkväll med Alex och chips&dip.
Riktigt fredagsmys!
Blev The Inception, sett filmen tidigare men den är ju väldigt bra och rätt rörig så det gjorde absolut ingenting, ville gärna se den igen så man hängda me lite bättre denna gång =)

Nu har jag precis hoppat ur duschen, slängt Alex i badet och sitter och väntar på Anna. Ikväll blir det vinmys och tacos hos mig och sedan ska vi vidare till Madelene som fyller år och fira henne.

Hoppas alla får en super härlig kväll!
Puss&kram





Fredag 15/4 - 2011

Hallå där!


Sitter med kaffekoppen i högsta hugg,
straxt iväg till åhlens för att möta upp gruppen och sedan vidare till expert för intervju med butikschefen där. Efter det blir det att hänga i skolan på eftermiddagen för ett seminarie och vet ni...

Ännu lite senare kommer min vackra systerdotter hit och hälsar på!
Helt enkelt tok härligt! Fredagskvällen spenderar vi med mys och skitsnack och på lördag är planen tacos, vin, balkonghäng med henne och Anna och sedan vidare till Madde för födelsedagsfirande! =)

Hoppas alla får en suveränt härlig helg i solen.
Puss&kram


Onsdag 13/4 - 2011

Tjingeling.

Idag har jag haft fullt upp.
Började morgonen med en kaffekopp och marknadsföringsföreläsning, helt plötsligt fick jag sms ifrån Tone (En tjej i klassen) att vi skulle möta butikschefen på Ur&Penn om en halvtimme.
Blev väldigt snabba puckar, slängde i mig lite fil och kladdade på lite smink fort som aldrig förr och yrade ner till stan, länge sen jag gjorde mig iordning så snabbt.

Efter intervjun gick vi till ett café och renskrev de vi hade kladdat ner under intervjun medan vi fortfarande komihåg vad det stod. Det värsta med att skriva av något snabbt är att det är nästintill omöjligt att läsa, om man inte minns vad de står.

Sedan blev det en sväng förbi skolan för att se om tentorna kommit dit, vilket dom självklart inte hade.. Suck!

Nu har jag gett magen mat i form av ris&korvstroganoff, slängt in mig själv i en dusch, kollat klart föreläsningen som jag höll på med i morse... (som inte blev klar eftersom ja va tvungen att springa till intervjun) och nu sitter jag och inväntar Anna för en lugn och mysig filmkväll, vilket jag tror min själ verkligen behöver efter denna stressiga dag :)

Imorgon är de fullrulle igen och även fredag. Imorgon är det seminarie i marknadsföring och på fredag är det intervju med butikschefen på Expert och sedan seminarie i företagsledning i butik på eftermiddagen.

Ja, nä nu får det räcka för idag :)
Puss&kram



Tisdag 12/4 - 2011 uppdatering

Stressfaktor AB är att lärarn i
Juridik i butik 2 lägger ut klockan halv 11 på dagen i forumet att
betygen är inlagt för registrering men nu har de gått över 12 timmar
och inte har jag sett nå resultat nånstans.

Haha, setat och uppdaterat studentcentralen säkert hundra gånger
under dagen som ett jäkla freak. Jag vill ju bara veeeta!!
Den här satans väntan är ju värre än själva tentorna... - suck -



Anna gjorde min dag med detta super söta kollage hon gjort.
Du är helt underbar vännen min,
tokigt glad över att du finns här!!

Du är bäst









Tisdag 12/4 - 2011

Halloj!

Idag är det också helt tok härligt väder,
dock har morgonen spenderats med att titta på marknadsföringsföreläsningar
(som ja prioriterat bort för att istället hänga ute i de härliga vädret)


Nu är det dags att styra sina lurviga mot skolan för
föreläsning i Företagsledning i butik.
Ja lurviga är ett helt ärligt påstående,
dags att raka av sig vinterpälsen kanske? Oh ja!
Nu är det ju nästintill sommar,
om inte annat så syns det på mina fräknar
som vaknar till liv efter en lång och tröttsam vinter!
De ända positiva med dom är att det visar att sommarn är på ingång!

Solen är verkligen som kärlek för själen!
Ut och njut allihopa.

Puss







Måndag 11/4 - 2011 uppdatering

Tjena, mittbena! Prinskorv, prinskorv så hälsar vi här :)

Haft en helt galet fantastiskt dag!
24+ & strååålande sol, ingen blåst och helt enkelt nästintill sommar

Med en härlig dag i sikte mötte jag upp Anna vid konsum.
Förberedda med filt, sallad och vindruvor och begav oss ut på en riktig cykeltur iväg till
en badplats en bit bort där vi spenderade heela dagen njutandes i solen !
Oj, jag vill att alla dagar ska vara lite suveräna som denna!

Anna, du är ett jäklans bra påhitt ska du veta!


Puss&kram










Måndag 11/4 - 2011

Hallå där!

Eftersom jag valde att använda tandblekningen 2 ggr om dagen, istället för i 14 dagar,
så är kuren nu slut så det är dags för utvärdering!

Jag tycker dessa har fungerar väldigt bra, de har varit enkla att sätta fast, sköna att ha i munnen och inte alls som sådana andra som har en obehaglig skena och skit så man inte orkar genomföra kuren pga av att det.

Här kommer lite före&efter bilder!
Jag gissar att jag inte behöver berätta vilken som är vilken ;)
(De är inte retuscherade)




Snart är det dags för en liten picknick med Anna.
Vi ska försöka hitta en badplats som kocken&bulgur visade mig efter att ja bott här en vecka eller två..
Alltså är det mer än 7 månader sedan ja va där, så vi får se hur långt mitt minne tar oss :P

Ha en underbar dag allihop!
Puss&kram

Söndag 10/4 - 2011 uppdatering

Hallå där.

Idag är ju faktiskt en heel månad sedan jag använde schampo!
Det har hittills fungerat alldeles utmärkt, håret mår bra som aldrig förr!
Igår använda jag hårspray, som var godkänt enligt forumet på lockig
och det innehåller ju tyvärr alkohol, vilket inte alls är hälsosamt för håret.

Därför tänkte jag passa på, så här en månad efter start i ära, att se hur det fungerar med att ha olivolja i håret.
Ja, kan erkänna att jag är OTROLIGT skeptiskt till att få ut det som inte "sugs upp" endast med balsam, men de ska bli spännande att testa... Jag menar, det är ju klurigt att få ut med schampo tillochmed, så detta ska bli en utmaning!

Så nu sitter jag med håret dränkt i olivolja, honung och en skvätt ÄCV och tänkte ge mig på att få ur skiten om en timme sisådär.. =) Berättar senare hur de gick!


Puss&kram





Senare:

Ja, håret är ljuvligt mjukt och det gick hur bra som helst att få ut olivoljan med bara balsam.
Jag blir bara mer och mer imponerad av balsammetoden ju mer tiden går!

Satte först i balsam i håret (utan att blöta) och guggade in det, sen tog jag lite vatten på händerna så balsamet fluffade till sig lite mer och gnuggade.. sköljde ur noggrant.
Tvättade sedan med balsam 2 gånger till och håret är inte de minsta fett!!

Puss













Söndag 10/4 - 2011

Underbara vår!
Livet blir helt enkelt så fantastiskt mycket bättre när solen kommer fram.

Tack för en superhärlig dag&kväll!
Puss












Lördag 9/4 - 2011

Hallå där!

Just nu är matchen i fullgång mellan Skellefteå och Färjestad.
Nu håller vi en tumme för Skellefteå allihop!
Allt för att göra världens bästa pappa lycklig i själen.

Ikväll kommer sötaste Anna hit.
Det blir vin och balkonghäng nu i kvällssolen och sedan blir det
ris och fläskfile med sås som är så fantastiskt gott!
Det har jag inte ätit sedan jag kom hit, så de ska bli mums!

Vart kvällen tar oss har jag ingen aning om,
men en sak är säkert! Super trevligt ska vi ha iallafall


Hoppas alla får en underbar lördagkväll!
Puss&kram



Torsdag 7/4 - 2011

Nu har jag använt tandblekningen några dagar,
läste i bruksanvisningen att man kunde använda dessa två gånger om dagen istället för en så skulle
man se resultat snabbare!

Och helt ärligt, jag tycker faktiskt att de fungerar.
En smula imponerad måste jag erkänna att jag !!


Snart är det dags att bege sig mot skolan för föreläsning i Företagsleding i butik.
En väldigt spännande kurs faktiskt!!
Mycket reflektioner, grupprocesser, att lära känna sig själv och sådant.

Är alldeles för tröttmössa just nu för att skriva något mer,
puss&kram

Onsdag 6/4 - 2011

Grattis älskade pappa på födelsedagen!


Tisdag 5/4 - 2011


Grattis älskade storasyster på födelsedagen




Har sett filmen Zeitgeist ett flertal gånger, tycker den är väldigt faschinerande.
Fick idag veta att karln som pratar 5 minuter in i filmen, rösten till när "Gud" börjar slänga stentavlor och skicka folk till helvetet för att sen kräva massa pengar, heter George Carlin.


Tommy skickade mig detta klipp på facebook, och jag måste erkänna:
Denna karl är fan min nya idol, vilken fantastisk person han var=)


"
If there´s a God he must be a man, cuz no woman could (or would) ever fuck things up like this"



Värt att slänga ett öga eller två på!








Själva filmen Zeitgeist är också jäkligt intressant, den som kom ut 2007 (eller va de 2008?)
Inte den nyaste från 2010, den har jag inte orkat se igenom för den handlade bara om foster, barn och utveckling så jag tappade intresset rätt fort.


Puss&kram

Måndag 4/4 - 2011

Nyss kom posten! TJIHO :)


Med denna kom, förutom en hel drös med reklam och annat skit, min efterlängtade väska från Asos och även mitt första ebay köp Crest 3D Advance Vivid tandblekning. Var mycket billigare att shoppa från ebay än tradera, trots att USA ligger jäklans långt bort var frakten inte alls speciell dyr.

Väskan var suverän storlek, precis en så stor att man kan packa ner massa saker i den men ändå inte för stor så man kan använda den när som helst. Jag är toppen nöjd!

Tandblekningen skall bli ett spännande projekt,
har tagit före bilder och ska ta efter bilder när kuren är klar så ska ni få se om det blivit någon skillnad! =)
Hur många olika sorters crap har man inte testat sig på men lessnar på att använda i länngden pga av obehagliga skenor och gel och annat otäckt som man måste ha i munnen?
Ja säkerligen en hel del! Dessa är små plast strips du sätter på tänderna i 30 minuter om dagen i 14 dagar, du kan dricka och de sitter fast för sig själva. Man ska alltså inte behöva utstå massa otäckheter.
Resultat ska man se efter 3 dagar, låter nästan för bra för att vara sant så nu ska de utvärderas under de kommande veckorna! =)

Puss&Kram

Min nya väska från asos.com




Mitt första ebay köp, tandblekning!


Söndag 3/4 - 2011 uppdatering

Har precis anmält mig till att bli testpilot på ett
par sommardäck hos Dunlop.
Nu är det bara att hålla tummarna helt enkelt :)

Vill du också vinna chansen att få vara testpilot på nya däck?
Kika då:

http://smartsontestpilot.se/dunlop/bli-testpilot/










Puss&kram

Söndag 3/4 - 2011

Ännu en söndag, vilket betyder att idag har det gått 3 veckor sedan jag använde shampo för sista gången.
Jag tycker det fungerar förträffligt! Mitt hår känns inte alls fett och äckligt som jag trodde det skulle göra, det känns friskare och även om skadat hår inte direkt går att laga så känns det som att det iallafall mår mycket bättre.
Håret är inte alls lika frissigt och blir inte alls lika lätt tovigt som tidigare!

Jag rekomenderar verkligen att testa BM (nopoo) metoden, speciellt till er som har torrt och glanslöst hår som jag.
För jag är definitivt positivt överraskad iallafall.
Vill ni läsa mer om detta så kika in här

Jag använder för tillfället själv Naturelles balsam som jag hittat på ÖB för 15:-
och när jag vill ha lite extra vårdande så har jag även åhléns märke Oliv naturelle hairmask och sensitive balsam. Dessa använde jag bara i början eftersom mitt hår som sagt är väldigt torrt, men efter ett tag så blev de lite för tunga att använda som tvättbalsam så nu tvättar jag med naturelles balsam.








Detta är de nya flaskorna





Och detta är hur Naturelle såg ut tidigare, många känner säkerligen igen dem.









Slänger upp lite bilder från fredagen, dock har jag min hårförlägning i då, men de sitter ju fast under själva håret så det man ser på huvudet iallafall är ju mitt vanliga hår.
Jag tycker allt att de ser finare och glansigare ut än tidigare i hårbotten, kanske är det ren inbillning?
Storasyster, du får slänga in en kommentar här och berätta om du ser någon skillnad, ja självklart alla ni andra också :)


Puss&kram














Fredag 1/4 - 2011

Ögonbryna plockade, sminket påkladdat börjar känna mig redo för kvällens bravader!

Ikväll blir med vin med underbara Sandra & Anna och en massa andra brudar som jag inte vet vilka det är,
men dom är säkert super trevliga!

Ska för första gången spendera kvällen på Lilla krog (ja stället heter så...)
eftersom Sandras pojkväns kompisar spelar där ikväll.

Hoppas allihops får en super trevlig kväll.
Puss&kram


RSS 2.0