Söndag 31/10 - 2010

Tjingeling!

Japp en helg i Södertälje har varit jätte härlig och jag har haft fullt upp.
Fantastiskt skönt att inte behöva lägga en enda tanke på plugg! :)
Fredagen blev det vin och lite utgång :)

Lördagen bestod av däckbyte (som pappa löste, tack!) sen en sväng på stan för att titta på butiker haha, och sedan blev det hem för att spöka ut sig..
Tågresan till kungsängen var kanon kul, länge sen jag skratta så mycket.
Sen blev det party hos Jojjo och Jocke, och OM dom hade fixat de fint! Verkligen coolt :)
Fick vin och presentkort på H&M av Sofia och Patrik, massa tack :)

Imorse vaknade jag och mådde faktiskt helt ok :)
Lite trött men drack kaffe och sen åkte jag och mamman ut i skogen och plockade svamp.
Oj vad massa svamp det fanns! Man kunde gå en meter så hittade man, därav smyg ont i ryggen eftersom man gick hukad hela tiden.. men en hel full korg blev det! Mums.

Sen blev det tillagning av ugnstekt fläskfilé, kantarellsås, ugnsbakade rotfrukter och trevligt besök av storasystrarna, systerdöttrar och en marucs. :) I Födelsedagspresent fick jag en vit tvättkorg med lite baby rosa (kommer passa tok bra hemma), ansiktsmaskar och lite smink, presentkort på H&M, en kokbok och pengar. Tack så jätte mycket än en gång allihop!


Imorgon blir det till att ta sig tillbaka till Katrineholm.
Pussokram

Måndag 25/10 - 2010

22:50

Hallå, nu vill jag skjuta mig själv i huvet!

Satt i skolan till klockan 21,00.
Säger bara en sak; det snurrar fortfarande lika mycket i mitt huvud!
Varför kan det inte vara lika enkelt som i gymnasiet? Hade fan MVG i marknadsföring B kurs på gymnasiet, Suck..

Satt och kollade igenom mina gymnasiebetyg på studera.nu och blev en smula förvirrad
där står att jag fått VG i Litteratur och litteraturvetenskap. Tog sin lilla tid innan jag kopplade att det var Svenska C de menade, varför skriver man nå så märkligt?
Såg även att jag hade fått VG i både företagsekonomi A och B, och finansiering och kalkylering. De kurser jag verkligen avskydde, tänk lite bra måste jag ändå varit när jag väl gick gymnasiet.
Jag tyckte mest att jag aldrig va där, förutom på italienskan då..

Och något jäklans roligt apropå betyg är att jag fått G i Samhälle A men MVG i samhälle B?
De går ju inte riktigt ihop..

Nä usch, just nu skulle jag typ behöva supa mig aprak så min hjärna fick vila!


OJ vad jag längtar till helgen när jag ska förflytta mig hemmåt till Tälje igen! Kärlek..
Ska bli så skönt och få pussa på lurvtussarna, och på lördagen blir det världens brakparty hos Jojjo för att fira våra födelsedagar/halloween.. Ska bli så underbart att träffa allt folk man inte sett på så länge!
Sen utgång i sthlm, det var inte igår vill jag lova!
Är alltid för lat för att ta mig upp dit,, så de ska bli super kul! Minns faktiskt inte ens när jag va ute i storstan faktiskt så de är nog ett bra tag sen..

Pussokram



10:30



Japp, så gick planen  med att vara i skolan från kl 10, hur kan man snooza en hel timme? Haha.
Jag är iof inte förvånad när de gäller mig..

Nu ska jag slänga i mig fil och flingor och sen bege mig bort..
Det är ju bara 2 dar kvar till första tentan, och sen fredag är nästa.
Jag har ont i magen,, Jag blandar ihop de olika kurserna med varandra och allting är just nu bara en enda stor röra.
Vet inte vad jag ska försöka fokusera på heller, hade varit galet mkt skönare om det hade varit en veckas mellanrum eller iallafall att de va två totalt olika kurser..
Typ marknadsföring och bokföring.. Då hade de varit mycket enklare att sortera vad som hörde till vad.. än att sitta och försöka lära sig om marknadsföringsplaneringsprocessen och samtidigt som man ska få in de fyra perspektivens grundantagangen..

Fast perpektiven kan jag någotsånär, inte grundantagadena dock men vet vilka alla perspektiv är och ungefär va de står för...
Något jag har större problem med är att särskilja DAMP och DRIP modellen, vilka bokstäver som står för vad och har ingen som helst koll på när vilken används egentligen.

Nä usch stressar bara upp mig av att sitta här och skriva,
nu sticker jag iväg och förbereder mig för en låång dag i skolan.

Puss

Lördag 23/10 - 2010

Drömde en dröm inatt, vaknade mitt i natten helt panikslagen.

Drömmen handlade om att jag bodde någonstans (vart minns jag inte) blev nykär i nån och tänkte what the hell, så flyttade in till den karln efter ett tag..Sen började stressen, för då börjades de pratas om hus och ungar och jag såg bara alla drömmar svischa förbi och helt plötsligt satt jag med 2 gallskrikande ungar som var helt rabiata och undrade vad som gick fel.


Får mest panik över att jag faktiskt snart fyller år, 23 år! Vill inte bli äldre..

Vill vara liten, jag vill sitta på ett dagis en tisdagkväll och supa mig full på vin, åka moppe och lukta bensin, ha kravlösa förhållanden, gå till skolan för att sitta i korridoren och snacka skit med folk, skolka från lektionerna för att hänga på puman och läsa kalletidningar.

Jag vill vara instängd på en toalett med nån dåre som pratar om fiskpinnar, vara på tok för full och se Jojjo hångla upp "Lilleman", lyssna på musik och titta på cartoonetwork i tonis förra lilla hus och få ihop egna små fula musikvideos, jag vill klättra på hustaken i weda, sitta i lokalen och lyssna på botaniska, åka tåg till stockholm och vara full bara för att jag kan och göra snöbollar och döpa dom.

Jag vill ha fyllekrig hemma och slänga diskmedel och smör omkring mig, ha mask krig i sovsäckar i källarn i totalt mörker (fast Johan skulle bli tvingad att sitta med ficklampa haha), vill vakna med blåmärken över hela kroppen och undra vafan som hände igår, jag vill be till en legoelefant och envisas om att det är en APA, jag vill lifta med securitas till Mcdonalds mitt i natten bara för att få en hel hög med gratis hamburgare, jag vill sno ett cykelställ och använda som stege, vill sitta vid en brasa i döskallebanan och vara full, vill lifta med 2 fulla finnar från vagnhärad och jag vill bli dumpad på lunarstorm. (Eller kanske inte, men lite roligt va de)

Nä herregud, här sitter jag och drömmer mig bort till att vara snorunge igen.
Men fantastiskt kul va de,, nu måste jag ta tag i skolarbete.. SUCK!
Säkert allt pluggande som gjort mitt huvud lite förvrängt, skola representerar ju ju när man va liten, därför jag hade sån sjuk dröm inatt.

Jaja nog om fåniga drömmar, nu ska jag få arlset ur vagnen o köra lite marknadsföring.
Pussokram

Torsdag 21/10 - 2010

Hallå där,, tänkte bara passa på att göra lite reklam :)

Det är så att på sidan jag länkar till nedanför är en sida där du får pengar för att exempelvis få reklam/nyhetsbrev till din epost. Du får även procent på köp du gör online, ex från parfym.se (7%), nelly, adlibris och en välldans massa andra ställen.. Sen får du även pengar på andra sätt..

När du uppnått 200:- så får du pengarna utbetalda till ditt bankonto.. Jag vet för jag har själv fått det tidigare!! :)
Ett av sätten att få pengar är att värva folk. För tillfället är jag nu uppe i 225:- och utbetalningenn är den 29oktober.. Alltså vore de toppen och välldans gulligt om ni ville regga er på sidan innan dess =)
Då hinner jag få me de små slantarna till den utbetalningen!

Tänk på att jag är en fattig student numera - tittar med hundögon -

Klicka på länken här och bli medlem, pussokram

plusikassan.se




Onsdag 20/10 - 2010

Hihi, kände att jag va tvungen att uppdatera bloggen idag mest för datumet 20102010 =)
Jag vet jag, ibland är jag allt lite töntig ;)

Imorse försov jag mig så missade första föreläsningen.
Tur att jag kan kika på den sen på datorn..
Fick även veta att min grupps arbete i marknadsföring (Nedslag i praktiken) är nominerad till Oxford Textbookpriset, vinnaren publiceras v45. :) Sammanlagt 2 grupper här i Katrineholm, 2 grupper från Varberg och 1 grupp ifrån Alingsås som är nominerade. Känns jätte kul! :)

Har precis tittat färdigt på marknadsföringsföreläsning 10, den sista! Tjihoo!
Nu är det bara till att renskriva skiten men de får bli morgondagens uppgift.

Längtar massvis till 29 oktober då jag ska hem till Tälje!
Ska pusssa mina missemjaoer jätte mycket! Usch va jag saknar dom..
Och på lördagen blir det firande av min och Johannas födelsedag med en halloweenfest i kungsängen och sen utgång i sthlm! Ska fira lite extra för då är även tentorna avklarade i dom här två kurserna, den sista görs på fredagen :)

Känner mig på ovanligt fantastiskt bra humör för tillfället och förutom denna jäkla jobbiga hosta så är livet faktiskt rent av rätt bra påhitt! :)


Pussokram

Tisdag 19/10 - 2010

Lycka i själen ♥
Fick nyss veta att vi klarat inlämningsarbetet i marknadsföring, Nedslag i praktiken!
Känns så overkligt skönt, för det är det uppgiften jag haft mest ont i magen över, självklart förutom tentorna då.

Dock tycker jag att lärarn borde fundera över sin egen prestation då endast 4 grupper av ungefär 30 st blev godkända. Och ja, det är den härliga damen jag skrivit så argt om här i bloggen tidigare. Hon är inte riktigt klok..

Jag menar, vafan är subjujjen och undergrunden? Haha,, dessa ord sa hon i en föreläsning och efter en hel del dividerande med Sandra, en annan tjej i klassen kom vi fram till att hon försökte säga tunnelbana. - subway på engelska. Ja hon låter fan full när hon pratar inte så lätt att förstå sig på!

Ja här sitter jag fortfarande i morgonrock - ovanligt va? -
Blev lite sent igår va hos en kompis och kollade på Tournament och A nightmare of elmstreet (hur det nu stavas)
Att sen gå upp vid halv 8 efter knappt någon sömn för att traska hemmåt var inte poppis! Så nu har jag sovit bort halva dagen och behöver verkligen ta tag i mina föreläsningar som ligger på planeringen idag.

Usch börjar få ont i magen över tentorna!
Tittade på exempeltentorna och vissa frågor känner jag inte ens igen!! Usch de blir en tuff vecka de här,, man skulle ha böckerna som ljudböcker och lägga sig i ett bad och lyssna igenom skiten.. De skulle vara perfekt!

Så vem sätter igång och spelar in en högläsning av alla böcker och sen skickar dom till mig? ;) känner någon sig manad får den jätte gärna översätta Baines också så jag kan höra den på svenska! - blink blink -


Puss

Söndag 17/10 - 2010

Nyligen kommit hem från en solig promenad med Anna. :)

Fredagen bestod mest av chill och massa plugg. Satt och renskrev hela marknadsföringen som varit hittills så hade lagom skrivkramp ett kollegeblock senare.

I lördags blev det middag och Sandra med henne och Anna.
Vi gluffstade i oss potatisgratäng och fläskotlett, MUMS!

Sen kom 2 andra trevliga tjejkompisar till Sandra dit och det blev ölspel, 'jag har aldrig' och vin i massor.
Senare blev det även utgång och de va en riktigt trevlig kväll!!
Tack tjejjor!


Snodde lite bilder som Anna laggt upp på FB som jag slänger upp här. :)
Hoppas ni har de super bra allihops, saknar er där hemma!

Puss och bamsekram.







Torsdag 14/10 - 2010

Hallå där.

Usch jag borde verkligen bli bättre på att uppdatera oftare.
Men men..

Idag har min bejb Alex varit här och hälsat på. Supermysigt!
Började med kaffe på ballen och sen åkte vi iväg till vingåkersfactory outlet för att undersöka det,, och hitta ett par vinterskor till mig på Scorett.. Kom även hem med ett par 'rosa bandet' tofflor.. Lite skönare så än att gå ut i ballerina på balkongen nu när kylan börjar komma..

Sen åkte vi tillbaka till Katrineholm och försökte undersöka om det fanns något ställe som kunde tänkas sälja vingar. Men de såg mörkt ut.. Leksaksaffärn hade lite utklädningskläder men mestadels tjoller.. Inga vingar iallafall..

Efter allt farande blev det Twilight 2010, godis, chips.
Helt enkelt en jäklans trevlig dag!


Imorgon blir det se en föreläsning i marknadsföring och sen försöka skriva rent anteckningarna.
Vart som händer på kvällskvisten vette fan.. Men på Lördag blir det iallafall hem till Sandra för mat och massa vin :) Ska bli välldans trevligt..



Pussokram

Söndag 10/10 - 2010

Idag har jag städat en välldans massa :)
Även inhandlat nån sängpryl så de hänger ner för sängen, så man inte ser allt jag gömt där under :P
Haha,, men vafan har ju ingen riktig stans att ha allt på så där har de fått blivit en liten gömma för sånt 'bra o ha saker' som man inte använder så mycket.

Har kommit fram till att jag i födelsedagspersent önskar mig:
En bra knivslip, 7 utskrivna roliga minnesbilder i stående format, en fin dörrmatta, 2 st vita rumsavskiljare från åhlens, en vit flätad tvättkorg med lite rosa ifrån åhlens och så pengar... :)

Nä nu ska jag försöka få i mig något och käka,,
Tjingeling!






Pussokram

Jenny

Tisdag 5/10 - 2010


Hur ska man hinna me att ha ett liv i all den här röran också?
Gårdagen va de plugg från 9 på morgonen till över 5 på kvällen, konstant grupparbete.. Man kan säga att man var en smula trött i huvudet.

Idag började vi kl 10 med föreläsningar och sedan kl 15-17 hade vi seminariet på grupparbetet vi pysslade me under måndagen... NU har vår kära lärare mage a mtt ända kraven,, jag blir så otroligt less på henne att jag bara vill spy!
Först säger hon att vi ska utgå från intervjun och nu säger hon att vi endast ska bry oss om omvärlden en helt annan sak i PESTLE. Hon må vara en jäkla bra marknadsförare, men något lärarmaterial är hon verkligen inte!
Jag blir fan förbannad!

Vi va ju klara med arbetet i princip kunde lämna in de.. och var redo att påbörja nästa arbete i organisatrion&ledarskap som ska in på måndag.. När ska man hinna med föreläsningarna?

Skönt att det är sista inlämningen iaf och sen blir det bara fokus på tentorna!
Personligen är jag bättre på inlämningar än på prov och känner verkligen att jag måste plugga rejät för att fatta och komma ihåg allt till proven, de gör mig mest stressad just nu att de bara väller in massa uppgifter om ditten o datten när jag skulle behöva lägga fokus på de..

Ja så nu ber jag istället någon vänlig själ skjuta mig i huvet så jag slipper tänka mer!
Puss


Söndag 3/10 - 2010

Oj vad jag inte gjort nånting vettigt idag.
Varit på tok för slut för mitt eget bästa!

Legat i soffan och varit halvdöd, orkat tagit mig ut i rökt knappt nånting och då är ja fan trött..

I fredags kom min söta JC hit och hälsade på. Myspys!
Vi åt god mat, drack en massa vin och så blev det utgång.. Där hittade vi en varsin jäääkla öl som vi promt skulle ha,, fick använda båda händerna för att dricka ur den där saken..
Ja och självklart ska jag på hemvägen komma på den otroligt bra idén att, vafan vi tar med oss koner..
I bästa fall när jag kommer på nåt idiotiskt så brukar nån stoppa mig,,
men jessicas ögon tindrade och vi släpade me oss en varsinn som nästan är lika hög som oss..
Nu bor dom på min balkong, dom kan inte stå upp för då syns dom över räcket..
Och jag sitter och funderar hur i hellskotta jag ska få bort dom härifrån. Dom är stora och klumpiga och jag kan för mitt liv inte förstå min tanke med att ha dom där.. Suck!

Igår följde jag med min härliga klasskompis Sandra ut i skogen till nåt gulligt litet hus för partajj.. :)
Sen blev det för ovanligthetsskull utgång på Statt, och de va kul! Gillade att en 4a gick på 70:- bara de får dom tummen upp för!!


Mår verkligen som jag förtjänar idag!
Om en månad fyller jag 23,, herregud. Tiden går så jäklans fort jag hinner inte alls med längre.
Om en månad ska två kurser vara färdiga, 2 tentor står på tur i slutet av månaden och jag har inte ens hunnit åka hem och hälsa på ännu.. Jag är kass!
Och nu börjar de kännas som att jag ska ju ändå hem i början på nov när ja fyller år, ska jag försöka få in ett besök i oktober också? Saknar mina små missemjaoer en välldans massa!

Jaja, nog för mig just nu..
nu ska jag kolla på L.A ink o fortsätta dö lite i soffan,, tjingeling!









Puss&kram


RSS 2.0