Fredag 27/4 - 2012

Nu vill ja bara halvdö och få kli på ryggen!!

Nu är iallafall sista tentan gjord här i Katrineholm i kursen Ledarskap i butik 2, kändes riktigt bra! Blir nästan förbannad om ja skulle kugga, tyckte jag kunde de mesta och var betydligt mindre osäker än va ja brukar och har ju inte behövt göra en enda omtenta på dessa 2 år, vore sämst om de skulle bli en nu!

Så förhoppningsvis blir inte nästa tenta förrän i höst, på engelska i Italien! Tiden springer iväg och jag är fett taggad. Kan inte förstå hur otroligt 2 år har gått, helt galet!

Eftersom tentan inte slutar förrn 2 och ja brukar sitta länge så bokade ja tåg kvart över 2.. Lite drygt att vänta från typ halv 12 men men, snart är ja i Tälje över helgen ska bli supermys.

Pussokram




Torsdag 19/4 - 2012

De börjar närma sig, inte långt kvar av utbildningen nu! Tänk va fort tiden springer iväg, känns som de bara är några månader sen jag flyttade. Nu är det dags för slutspurten, tjiho :)


Onsdag 18/4 - 2012

Måste bara tipsa alla om denna fantastiskt humoristiska blogg!
Som butikspersonal man sig igen sig lite här och där, får även lite större förståelse för andra personers service yrken och dessutom både ett och annat gapskratt när man läser om folks upplevelser :)

Människor är verkligen helt fantastiska varelser! This made my day =)
Kika: Kunden har alltid rätt







Måndag 9/4 - 2012

Hallå!

Nu är msn tillbaka i katrineholm efter påsk och födelsedagsfirande i tokstan.

Torsdagen bestod av häng på stan, kaffe dejt med Ken&Carro och världens goaste mockaruta hos storasyster som fyllde år.

Fredagen firades pappan lite och sen blev det utgång med Fredde och gänget. Träffade även på Robert som hade rymt från Norge :)

Lördagen blev de påskmiddag med hela stora familjen och en snabb dejt med min fina Tilla innan hon for tillbaka till Mariefred och söndagen bestod av chill, kaffe i massor och en totalt spontan tatuering med Marie och Rickard. Karln som tatuera fick stå ut med en grymt okaxig tös som satt och sjöng barnsånger, haha. Men gjorde betydligt mindre ont på handleden än de gjorde på ryggen iallafall.

Nu e de lite soffhäng i väntan på att Alexandra ska komma hit, vi ska köra examensarbete för fulla muggar så hon stannar kvar över natten också.

Ja de va nog allt för tillfället, ha det toppen! Puss&kram






Söndag 1/4 - 2012

Om jag ställer frågan, vem är du? Vad får jag då för svar?
Ditt namn är inte du, det är bara ett namn. Din kropp är din, men det är inte du utan bara ett hjälpmedel för DIG att kunna utföra saker.

Så, vem är du?




"Är du positivt inställd, attraherar du positiv energi, likaså om du har en negativ inställning så kommer detta påverka ditt liv negativt"


RSS 2.0