Tisdag 30/4 - 2013




Valborgsmässoafton, vilket betyder 1 månad kvar av plugget... Jag har så mycket tankar som far runt i huvudet just nu, som ett enda stort trassel! Blir helt yr på mig själv.

Börjar bli dags att fundera på vad jag egentligen vill sen, vilket verkligen är en av mina svagare sidor! Allt vettigt jag hittills gjort har varit totalt spontant, att börja plugga och flytta hände inom loppet av en månad och flytten till Italien var inte heller speciellt genom tänkt..

Helst skulle jag vilja resa, men för det krävs både pengar och så vill jag ha sällskap! Men samtidigt känns de som man borde inse att man faktiskt är vuxen nu? De går kanske inte att fly från det längre? Att resa ger ju inte direkt en fet lön på bankkontot haha! Man får väl lyxa till det senare med sånt...

Just nu känner jag mig som sagt lite vilse! Kör ju igång på Jula snart igen, men min plan är ju inte att stanna i butik och helst inte i tälje heller. De va inte därför ja pluggade direkt, ja vill utvecklas ännu mer och få lite utmaningar!

Problemet är att jag inte vet va jag vill! Jag alltid siktat lite på Gbg eller mer in mot Sthlm, allting ovanför Uppsala går fet bort! Jag älskar Tälje men vet också att jag kommer tröttna efter en stund. Saknar och uppskattar det jätte mycket när man är borta, men i slutet av varje sommar har ja varit tok less på stan och all skit och velat se nya saker.. Eftersom ja känner mig själv, känns de dumt att kolla efter lägenhet också. Blir så struligt att säga upp och vänta 3 månader, när ja inte vet om jag kommer stanna kvar så länge.. Tänk va skönt allt vore om man visste va man ville, jag avundas verkligen er som gör det!

Varför va de inte jag som vann 237 miljoner på lotto? Då hade jag satt mig på en sandstrand någonstans och bara tittar ut över havet och njutit av att bara vara!

Att grubbla kommer jag inte långt me så nu slänger jag in mig själv i en dusch istället! Ha en toppen fin Valborg allihop, själv ska jag leka med mitt kära SPSS!

Puss&kram













Tisdag 16/4 - 2013

Tjoho!

Fick godkänt i kursen Sannolikhetslära, känns helt underbart! Med några godkända delinlämningar i andra kurserna har jag nu fått ihop 16,5 hp (av 45) och det är lite mer än en månad kvar i skolan..

Snart ska jag flytta igen, kommer kännas lite underligt att inte bo med Anna. Efter att bott grymt tätt inpå varandra i hela 2 terminer kommer de garanterat kännas lite sorgligt kan jag erkänna!

Men jag har ju iallafall turen att få bo hos en både snygg och go karl, så det ska nog gå hur fint som helst!

Nu är de dags för en dusch och sen föreläsningar i Undersökningsmetodik ända till kl 17.

Ha det toppen alla gobitar!
Pussokram





Måndag 8/4 - 2013

Hallå där!

Haft en super mysig helg hemma i tälje. Åkte hem på torsdagen och fredagen spenderades med plugg på dagen och så fira storasysters födelsedag på kvällskvisten.

På lördagen fyllde pappan år och så kom bästa Jojjo till stan för vin och utgång. Va först hos Fredde och vinade och snackade skit, sen gick vi 2 hus bort till Toni och fortsatte förfesten, kul att se så många välkända nyllen! Länge sen man träffade så många på en och samma gång, härligt! Utgång blev på Cesars och även goa storasyster följde med!

Söndagen vaknade vi lite små slitna kan jag erkänna! Systerdotter Alexandra kom på kaffe och eftermiddagen låg ja mest i soffan och jobbade på att bli människa igen..

Idag åkte jag tillbaka till Skövde och godbiten Anna hade varit och shoppat tacos, så hon skämde bort mig med riktig måndagslyx ikväll!

Bjuder på lite bilder från helgen som varit,, ha de så fint allihop!

Puss&kram





RSS 2.0