Säljes mobil: SE satio

Sony Ericsson Satio 12,1 megapixlar kamera. (röd)
Inklusive: ett oanvänt extra batteri (legat i frpk hela tiden så vet inte om sånt laddas ur lr inte om de inte används), laddare, 8gb micro sd minneskort, usb sladdar, headset och orginalkartongen finns också kvar. Minns ja rätt är den ifrån maj 2010..

Det fungerar alldeles utmärkt men såklart eftersom den är använd så är utsidan lite nött här och var.
"utropspris" är 1200:- då panten om jag pantar ist ligger på lite under det . Nypris om jag minns rätt runt 5500-6000
Säljes till högstbjudande!!!

Hämtas i Katrineholm (eventuellt Södertälje vissa enstaka helger) eller skickas med posten, då står köparen för frakten och jag står inte för postens slarv.








Söndag 2/10 - 2011

I helgen har söta Alexandra varit här på besök och förgyllt helgen. Myspys!

Fredagen bestod av shoppingtur till vingåkesfactory outlet med henne & Anna, sen till kvällen blev det färgning av hennes hår och så snodde jag lite av färgen och duttade i lite slingor här och där för att få en aning mörkare hår utan att färga hela håret då de sliter så mkt..

På lördagen blev de en sväng på stan och sen till PS sol och hälsa som hade öppet hus. Gratis solning och inköp av Matrix Total Results Color Care Intensive Mask vilket är en godkänd inpackning när man använder sig att BM.

Varit rätt kass på att skriva om BM, men de har mer blivit en vana och har exprimenterat så mycket tidigare att nu kör jag på rutin och tänker inte riktigt på att jag ens kör den metoden. (tvätt med endast balsam) Har ju gjort de ett jäkla bra tag nu och för er som är nyfikna så använder jag oftast TREsémmes naturals balsam och efter det slänger jag i lite Klick glidmedel i dyblött hår som binder fukten i håret.

På lördagskvällen blev det oxfilé frossa på Riva med Alex, Anna, Sara, Johanna, Sebbe, Tommy, Mathilda och Sandra. Anna hade finbesök från Sandviken så efter middagen blev det hem till henne för förfest och sen utgång på Harrys.

Haft en riktigt trevlig helg och nu sitter jag med hårinpackningen i håret, en liten ursäkt till mitt hår som fått stå ut både lite hårfärg, schampo (för att få ur färgen som innehöll silikon) och hårspray..

Hoppas ni haft det superfint allihop!
Pussokram









RSS 2.0