Torsdag 28/6 - 2012

Hallå där.

Dagen har spenderats med Ken och Carro, två fina lirare de där! Varit ute vid brandalsund och solat och badat, även Jack fick följa med. Sen en sväng förbi Skhlm för att lämna tillbaka lite grejjs som Carro shoppat men som var lite för litet för hennes stora bebis mage.

Till kvällen kom även storasyster förbi med sina underbart goda mockarutor, fyfan skulle kunna äta ihjäl mig av dom!

Nu ska jag återgå till soffmyset igen,, peace!







Tisdag 26/6 - 2012

 
 
 
Tjingeling!

Riktigt skojj på kryssningen, fullt ös och bara massa skumpa hela kvällen. Drack dessutom nog den goaste strawberrydaquirin jag någonsin druckit! När jag tog första klunken utbrast jag; "Fan de här är ju bättre än sex!", och bartendern skrattade och frågade vad fan jag hade varit med för nissar. Haha, ja grymt god var den iallafall!
 
Fortfarande grymt trök väder, hoppas på lite solsken imorgon iallafall. Nu har pappan och brorsan flytt stan för att åka upp till Skellefteå, så jag och mamsingen får leka alldeles själva.
 
Dagen har spenderats med att fixa lite papper, avgiftsbefrielse för fackavgift och sådana där grejjer. Sen en sväng förbi Monica på Bodyco för att göra av med de sista som fanns kvar på kontot. Ny BH behövs kan jag säga och har ju dragit ut på det bara för att jag vet att sommarrean startade idag. Så drygt tråkigt att man inte kan shoppa massvis med BHar i alla möjliga roliga färger och former, då skulle man ju bli ruinerad. Tacka vet ja på den tiden tuttsen kunde bo i en C-D kupa, de va grejjer de!
 
Men men, efter BH äventyret blev det till att plocka upp Alle, hem till mig för en kaffe, förbi jobbet och sen till garaget för att kika på när karlarna meckade med Alles vrålåk.
 
Vi är hundvakt nu så jag tänkte försöka lyckas hitta mitt sovsällskap (katten) som Diva har lyckats skrämma iväg någonstans..

Sovsött, puss&kram
 
 
 
 
 
Jag blev smuts, men alex lekte geggamoja och blev värre smuts.
 
 
 
 
 

Torsdag 21/6 - 2012

Tjenare gott folk!

Imorgon blir det äventyr, Midsommar 2012 ska spenderas på en båt med människor jag inte alls känner.
Lär bli grymt skojj, inte riktigt så traditionellt som det brukar. Men äsch :)





Hoppas ni alla får en toppen fin midsommar!
Puss&kram









Söndag 17/6 - 2012

Ett ord. SEMESTER !


Söndag 17/6 - 2012

Regnet bara vräker ner, ganska nöjd med att spendera dagen på jobbet.

Ikväll 17:15 checkar jag ut för semester. Så på måndag får solen se till att komma hit, de här trökvädret är inte ok!

Nä nu blir det frulle och sen mot jobbet. Pussokram





Jäkligt fin bild på Ken&Carro @ pannkakan.


Måndag 11/6 - 2012

Lösenord, igen? Ja. Varför inte?
Tröttnar väl efter ett tag igen, vi får allt se.

Var på Oksbackskliniken idag, skulle hämta nya ppiller. Men, tydligen så ville inte barnmorskan skriva ut de ppiller jag ätit i 10år utan ja fick några andra (Cerazett?). Hoppas de funkar bra, men om ja får ovanligt konstiga idéer eller blir en argsint prick så vet ni varför. Men de borde gå bra, brukar inte reagera nämnvärt på sånt där :)

Nu har jag varit Södertäljebo ett tag. Mycket är detsamma men en hel del har också förändrats, precis som livet brukar vara.

Jag tror det mesta är spikat inför Italien nu, allt utom själva avresan? Skolan börjar den 1 september så det blir nångång i augusti.

Orkar inte uppdatera mer, känns som jag bara har en hög med irriterande saker att skriva om idag så då är de lika bra att bara vara tyst.

Ha en toppen dag!
Puss







Livet borde helt klart vara lite mer romantiskt!



RSS 2.0