Söndag 19/5 - 2013

Godmorgon världen!

Nu är sommaren verkligen på ingång, solen skiner som aldrig förr och de är blommor överallt!

I torsdags körde vi grillning utanför Anna&Niclas. Lite öl, mojitos och härligt sjuka charader och lite tv spelande gjorde kvällen toppen!

Resten av helgen har bestått av opponeringsläsande och grillkväll hos Richards föräldrar både fredag och lördag, verkligen super gott!

Imorgon blir det till att ta tag i tentaplugget på allvar, vilket verkligen behövs! Den har ju inte prioriterats direkt eftersom examensarbetet tagit all tid,, vore ju grymt skönt och klara kursen och slippa hålla på med den i sommar!

Om två veckor är jag täljebo igen och i sommar är jag tillbaka på Jula med alla tokiga arbetskollegor och härliga kunder! Känns helt klart lite underligt, tänk vad tiden rusar iväg.. Känns som de nyss va 2010. Men oj vilka upplevelser jag varit med om dessa 3år och så många fantastiska människor som man träffat!


Puss&kram


Tisdag 14/5 - 2013


Tänk vad goda nyheter kan få en på strålande humör..

För första gången på väldigt, väldigt länge känner jag mig som mig själv och det är en helt underbar känsla!

Har gått runt i en liten bubbla, smyg gråtit som en snorunge när jag varit ensam och varit allmänt opepp överlag, inte varit mig själv alls med andra ord! Men idag släpptes en stor sten från mitt hjärta och helt plötsligt sitter jag och ler för mig själv och livet känns helt plötsligt fantastiskt bra! Just nu känner jag mig precis så lycklig som jag brukar vara, de är fan kärlek för själen!

Anledningen till detta? Jo, fick veta idag att vårt examensarbete är bra och att vi får gå upp nu i slutet på maj! Att sitta 10-12h/dygn är inte lätt, men så förbaskat jävla skönt nu när de är klart!!

Vet inte ens hur jag ska beskriva det med ord, men ni som känner mig väl.. Ni vet när jag mest sitter och bubblar och ni säger lite ursäktande "Ja men de är ju Jenny",,, precis så känner jag! Ååh, just nu skulle jag vilja ta alla jag bryr mig om och bara ge er alla en fet jävla puss, utan er hade jag aldrig tagit mig hit! De är ni som ger mig all energi, fantastiska härliga människor ❤



Puss & kram








Lördag 11/5 - 2013



Igår körde vi klart exjobbet, hur otroligt skönt som helst!! Måndag morgon ska de lämnas in så vi ska läs igenom de en sista gång imorgon och kolla på småfix!

Nu gäller de bara att examinatorn gillar det, vår handledare gjorde iallafall det! På tisdag borde vi få veta om vi får gå upp och presentera nu i maj eller om vi måste vänta till augusti, får vi vänta blir ja grymt besviken för ja tycker minsann vi gjort ett awesome jobb! Vill passa på och tacka alla som hjälpte oss genom att besvara vår undersökning som jag tjatade ihjäl folk med i april, guld värda ni!!!!!


Ha en toppen lördagkväll!
Puss






Fredag 10/5 - 2013

Att skriva examensarbete förra året va tungt, iår skriver vi om ett mer intressant ämne men man kan ju erkänna att nivån höjts en aning! Man känner sig ungefär lika förvirrad och vilse i själen som sist, men gör dubbelt så mycket. Men det känns som vi är trots allt är väldigt effektiva!

Igår fick jag ett väldigt glädjande samtal från en otroligt bra vän som jag inte träffat på länge! Blir så lycklig i själen när de går bra för mina gobitar och hon hade nu äntligen fått något jag vet hon länge längtat efter.

Jag imponeras verkligen av människor som är så modiga att de vågar satsa på riktigt! Kanske för att ja själv är helt galet feg och har så svårt att släppa folk nära? Jag är grym på mycket, men de tar sjukt lång tid innan jag litar på människor och ibland är inte tiden tillräcklig.

Snart kommer Eve hit och vi ska köra vidare med vårt examensarbete! Många har frågat om jag kommer hem nu i helgen när de är röd dag och allt, men de finns inga helgdagar när man pluggar. De som tror att vi har lördag hela veckan borde nog ta och prova plugga själv ett tag! Eftersom ja själv både jobbat och pluggat kan jag säga att visst blir man less på jobbet ibland, men när du slutar för dagen får du gå hem och i lugn och ro göra vad du känner för. Som student går hjärnan ständigt på högvarv och jag har hela tiden lite dåligt samvete när jag gör något annat än plugg.. Man behöver vila hjärnan ibland men samvetet finns alltid där och gnager ända in i själen! Snart börjar vi iallafall se ljuset i tunneln vilket känns helt fantastiskt!

En äldre granne i huset mittemot har en missemjao som denne brukar släppa lös ute. Så går dom tillsammans på en liten promenad och varje gång jag ser dom saknar jag mina lurvtussar helt otroligt mycket! Känns iallafall bra i själen att pappa är tillbaka i Sverige nu så Lillan har någon att gapa på hela dagarna..

Nä nu ska jag försöka ta tag i dagen. Må bäst allihopa!!
Pussokram







RSS 2.0