Onsdag 28/9 - 2011

Hallå där!

Sitter och funderar över om man skulle försöka ge sig på en ny detox omgång.. Problemet är väl att man som student inte direkt har råd att köpa Ultra Clear och inte heller har råd att köpa alla frukter/grönsaker ekologiskt. Sen tror jag att de här med att utesluta kaffet kommer bli omöjligt nu när jag pluggar och verkligen behöver den energin som man får för att orka ta tag i pluggandet, får ingenting gjort förrän jag fått i min 2-3 koppar kaffe på morgonkvisten..

Ja, kanske gör en lightversion av de tidigare som jag gjort med storasyster förut. Att göra det hela ensam utan push är nog också relativt svårt och kräver nog mer diciplin än när jag bott 2 veckor hos syrran..

Är iallfall grymt sugen, mest för att få en nystart och en rivstart i att få bort de här "pluggkilona" som har kommit senaste året pga av man rör alldeles för lite på sig och äter alldeles för mkt crap, speciellt inför tentorna..

Ja de tåls att fundera lite på iallafall.
Nu ska jag göra mig iordning för att dra till skolan och hjälpa en annan grupp med sitt fokusgruppsmöte, ska sitta och disskutera BHar som jag förstått de.


Puss&kram






Tisdag 27/9 - 2011


Hallå där!

Mamma berättar ibland saker jag pysslat med när jag var liten, tänkte dela med mig av en alla dessa historier.





" Du var mindre än 6 månader, för det var innan pappa var hemma med dig och var pappaledig. Vi hade öppet mellan köket och vardagsrummet, ja du vet nu har vi ju byggt en vägg där.

Du befann dig längst ner i vardagsrummet och börjar sakta men säkert med full koncentration hasa dig baklänges genom rummet. Du hade inte lärt dig krypa än och verkade så fokuserad på att ta dig framåt så jag slog mig ner i en fotölj för att se vad det var du egentligen hade i tankarna. Efter ca 30 minuter når du till mål, det är boken 'Festen i Hulabo' som ligger på golvet med uppslagen pärm.

Du tar tag i boken och skjuter den snett framåt, snurrar runt för att hasa dig bakåt, snurrar för att få boken lite framåt, snyrrar för att återigen hasa dig bakåt och så håller du på ett bra stund. Tillsist så har du lyckats komma fram till mig, försöker lyfta boken och grymtade 'sssssss'.

Jag läste ju den boken för dig ibland flera gånger om dagen och då sa jag alltid att nu ska vi läsa. Får fortfarande lite gåshud då jag tänker på när vi kom in på kapitle
t 'Den lilla musen Frid gav upp en skri' då tog du min hand och föste bort sidan som om du inte alls ville höra den biten ur boken. Troligtvis berodde de på min förtvivlade röst då den delen handlade om att kon nästan trampade på musen.

Efter detta skrev jag en motion för att man skulle ge barnen en bok redan vid födseln istället för vid 4års kontrollen, vilket även genomfördes"

 





Torsdag 22/9 - 2011

Hallå där!

Minns ni när jag var med i en buzzador kampanj och fick en herrans massa tandkräm? Nu har jag fått chansen igen! Via Buzzador så har jag nu fått möjligheten att testa musiktjänsten Digster premium gratis i 6 månader och vet ni vad de bästa är? Jag får dela det mer er också =)

Buzzador är en sajt där man som medlem får erbjudanden om olika produkter/tjänster kostnadsfritt gentemot att man "buzzar" (berättar om dessa för vänner&bekanta) samt att man under en viss tid utvärderar och skickar in en rapport över vad man tyckte om produkten/tjänsten.

Skulle du också vilja bli en buzzador och själv välja vilka erbjudanden som är intressanta för dig? Gå in på: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=thatiger och registrera dig!!

Skulle jätte gärna vilja ha lite kommentarer över vad du tyckte om tjänsten Digster efter att du testat, lämna gärna din kommentar här på bloggen! Är du intresserad av att prova på Digster premium konstnadsfritt i 6 månader så gör såhär:



Surfa till Digster och klicka på ”Skapa musikprofil”.

KAMPANJIDÉ
Digster är alltid gratis

men som Buzzador

får du prova

Digster Premium

kostnadsfritt i

sex månader.

Det innebär att du får

tillgång till fler

spellistor och framförallt

spellistor gjorda

av kända

artister.

 

Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden: buzzador.

Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor som de tror att du gillar.





Tisdag 13/9 - 2011

Hallå!

Efter att ha varit en smula dålig på att uppdatera måste jag erkänna att jag blev lite imponerad när jag kikade statistiken idag. Massor av unika besökare när jag skrev mitt tidigare inlägg.. Det får en självklart att fundera lite, vilka är alla dessa? Skulle vara jätte kul om ni ville kommentera och berätta vilka ni är =)

Kom nyss hem ifrån Lager 157 i Hälleforsnäs. Efter att kikat föreläsning hela morgonen kände jag att jag behövde få tankarna på något annat ett tag och yrade iväg. Hade ingen riktig koll på hur jag skulle hitta dit men efter att farit omkring på små landsvägar kom jag iallafall tillslut fram. Men mig hem fick jag två tjocktröjjor, en tunnare tröjja, ett par leggings, ett basic linne och en halsduk.


Puss&kram






Söndag 11/9 - 2011

Hallå!

Precis kommit tillbaks till Katrineholm efter en helg i Södertälje som bestått av att umgås med vänner, alldeles för mycket alkohol, bakisdag deluxe, kaffe med storasyster och mys med mamman&pappan.

Svängde även förbi Mariefred idag för att lämna av Emilia, det är ju ändå påvägen hit.

Imorgon är det plugg som gäller, fullt ös redan klockan 8 på morgonen... Eller halft mitt i natten skulle jag väl egentligen vilja kalla det. Mitt dygn är inte riktigt som alla andras, morgonkaffet dricks ungefär i samband med att alla käkar lunch (vilket en hel del folk påpekat och små mobbat mig för).

Nä, nu ska jag vara ambitiös och göra hemmagjorda köttbullar med brunsås och potatis! Kommer bli toppen gott, mat måste ju helt enkelt vara bland det bästa som finns!

Puss



RSS 2.0