Onsdag 20/2 - 2013

 

Fy, nu har jag varit helt ENORMT dålig på att uppdatera, ännu en gång. Det blir väl tyvärr så när man har mycket i skolan, speciellt när jag läser 45hp (30hp är heltid), varav 15hp är examensarbetet, 15hp företagsekonomisk metod och så har jag lagt till en del statistik på det som är jätte svårt.

 

Förutom att statistiken är svår blir det nog värre att jag inte ens läst Matte C på gymnasiet. Matte B var ju dessutom herrejösses lång tid sedan jag läste, det var ju inte igår jag gick gymnasiet direkt! Men, det är helt enkelt bara att göra mitt bästa, statistiken är ju frivillig och störst fokus är ju självklart examensarbetet!

 

Ja, bor just nu i Skövde i en mysig liten lägenhet med min gobit Anna, 5 minuter från skolan. Den ligger jätte nära allting, vilket är super skönt! Dessutom finns det bastu som man kan boka gemensamt i huset, det kallar jag lyx på hög nivå! Dock måste vi flytta ut en månad innan skolan är slut, men worst case scenario så får jag väl övertala pappan att skicka ner husvagnen. Haha, 'trailer trash' men vad gör man inte för skolan? Förhoppningsvis löser det sig på något bättre sätt helt klart.

 

Kan inte fatta att jag faktiskt snart är klar! Tiden har gått så otroligt fort och tiden i Italien börjar kännas avlägsen.. Just nu längtar jag mest till våren, behöver lite solstrålar för att hålla motivationen uppe.
Kaffe, solsken och fågelkvitter är ju verkligen som kärlek för själen!

 

Nu är det dags att kramas med kudden, ny dag och nya utmaningar imorgon!
Sovsött alla gobitar :)


Pussokram

 


 

 

 


RSS 2.0