Onsdag 25/1 - 2012

Enormt kass uppdatering, ber om ursäkt för det (ännu en gång)
Men när jag väl varit hemma i Södertälje under jul&nyår så känns det nästan lite onödigt att uppdatera, för då träffar jag mina gobitar och kan uppdatera dem över en kopp kaffe eller två, ni andra som läser blir då lite åtsidosatta kan jag ju erkänna.

Ja, julafton spenderades hemma med familjen. Mamma, pappa, systrar och syskonbarn var där men storebror kunde inte närvara för han var ute i vida världen och gjorde något jobb, kan ha varit indiska osceanen(?) men har yrar runt så mycket så de e svårt att hålla koll på han.

Till juldagen var det dags för den traditionella fyllan. Spenderades hemma hos Camilla för att senare glida vidare till kära gamla stänkan. Hade tur och fick gratis inträde vilket passar min fattiga studentplånbok alldeles ypperligt. Vakten sa nog åt mig både en och två gånger att ta de lungt, vilket inte riktigt berodde på att jag var för överförfriskad utan för att jag panik-köpt ett par nya stövlar några dagar tidigare och de där med klackar är inte min starka sida, ser mer ut som bambi på hal is men kunde ju inte gärna haft gymnastikskor till klänningen.

I mellandagarna fick jag en del jobbtimmar och oj vad skoj det var att komma tillbaka! De tokigaste kollegorna man kan hitta och fantastiska kunder. Och till alla bittra kassörskor (oftast i matbutiker) som jag träffat på när jag varit och handlat vill jag säga; Ett leende gör otroligt mycket och kostar väldigt lite!

Efter dessa härliga arbetsdagar blev det tillslut dags för nyårsafton och Roberts födelsedag. Denne firades med fint folk hemma hos Robert och hans flickvän i Brunnsäng och jag mådde som jag förtjänade dagen efter helt enkelt!

Efter en härlig vistelse hemma i Södertälje blev det till att åka tillbaka till Katrineholm för att låsa in sig i sin lilla bunker och sätta igång projekt tentaplugg. Var ganska motigt att komma igång efter julledigheten och det var inte lättare med 2 tentor på en vecka, både organisation&ledarskap 2 och Säljteknik skulle präntas in och än är det bara att hålla tummarna för att det gick vägen. Organisationen var väldigt klurig, mycket att hålla reda på och det var ingen enkel tenta vill jag lova, men som sagt vi håller tummar och tår att de gick vägen!

Nu är de nya kurserna igång och det ser ut att bli en hektisk vår. Examensarbete inom företagsekonomi ska genomföras och sträcker sig genom hela terminen och Management i butik är kursen som går jämsides nu i början på året. Sista delen av terminen är det Ledarskap 2 som gäller.

Förutom detta så är det dags att sätta igång förberedelserna för utlandsstudierna. Första mötet är på tisdag i Skövde och jag hoppas då att många frågor kommer redas ut. Har inte riktigt förstått ännu om de faktiskt är bestämt att vi åker, för vi är antagna av Högskolan i Skövde men vi är tydligen inte antagna av Università Carlo Cattaneo ännu, de vet tydligen inte vilka kurser som ska hållas i höst om jag förstått det hela rätt. Så det här med att förbereda sig för något som man faktiskt inte riktigt vet kommer hända är ganska spännande, det är tur att jag är en flexibel prick :)


Nu känns det som att jag iallafall gett er en liten uppdatering över vad som hänt och vad som är pågång. Ha de fint nu, pussokram



RSS 2.0