Tisdag 28/9 - 2010

Sitter i skolan och försöker göra nåt vettigt, som att plugga.
Tiden verkligen bara springer ifrån mig!

Känns iallafall skönt då vi påbörjat vår NiP uppg, däremot upptäckte vi att den ska vara klar på måndag-TJIHOO! -
Vi hade fått för oss att det var ytterligare en vecka, så vi har ju bara prioriterad Org&ledarskaps seminarierna,, just för att göra klart en sak i taget och inte förvirra oss med att påbörja massa olika projekt.

Men idag har vi iallafall haft en intervju med butikschefen är på Expert och de känns som vi kommit igång ordentligt iallafall.

Nu är mitt största problem hur jag ska få in tid/ork att läsa all kurslitteratur. Någonstans mellan alla grupparbeten och föreläsningar måste jag få in det också, och de är snart!
Fokuserat på föreläsningar och halft glömt bort (Förträngt?) de där böckerna.. De är ju inte många veckor kvar till tentorna, så borde verkligen börja ta mig igenom dom.

Annars här i Katrineholm går allt fint! :)
Upptäckt vilken liten stad det är, va mycket skvaller som finns om lika folk och har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjort den här månaden här.
Visst att jag är en jäklans glad prick hemma också, men hur saker fungerar här tar verkligen priset!
- Nu ska jag ta och prata med Ullrik, exempelvis? Haha ja herregud..

Och alla dessa stackare folk pekade på på krogen i helgen och berättade saker om, jisses säger jag bara! Finns folk till det mesta hemma också, men att vara otrogen med sin pojkvänslillebror kan ju inte vara de smartaste någon kan hitta på?
Verkar vara en hel hög med intriger och jag kommer njuta som bara den av att sitta på 'läktaren' och skratta åt alla möjliga påhitt! :)

Det sköna är också att skulle jag på nåt spännande sätt göra bort mig helt totalt, så gör det inte så mycket =) För min plan är ändå inte att stanna i den här lilla byn hela livet.
Och jag har ju på äldre dar fått en märklig släng av blyghet när de kommer till karlar så jag borde nog lyckas rätt bra med att hålla mig på min kant !

I helgen får vi se vad som dyker upp.
Sötnosen JC skulle troligtvis ta sig hit på fredag, så blir det vin och kärlek för hela slanten <3

Saknar mina tjejjor där hemma massvis och självklart familj, missemjaoer och killkompisarna också. Även om brudarna här i klassen inte är så illa pinkade eller ;)

Nä nu är de dags för en rökpaus och lite skitsnack för att på hjärnan att tänka på annat.
Puss

Söndag 26/9 - 2010

Hallå där.

Sitter och försöker få ordning på mina anteckningar i marknadsföringen.
De roliga är att när jag antecknat så har jag typ skrivit halva meningar så jag fattar inte riktigt va de är jag skrivit, så nu sitter jag och väntar på att F1 ska buffra klart så jag kan kolla vad kritisk marknadsföring handlade om mer ingående. Tjiho vad jag gillar att göra saker 2ggr - inte -

Men men,, helgen har varit trevlig :)
I lördags hade vi tacokväll här hos mig, några trevliga brudar från klassen.
Sen blev det utgång på harrys, inte så mycket folk men vi hade trevligt ändå =)
På lördagen mådde man som man förtjänade, gjorde inte många knop. På kvällen blev det hem till en härlig tjej i klassen för att återigen ge sig på vinflaskan och sedan körde vi all in på krogen igen.

Oj va man märker att det är en liten stad man hamnat i ! Haha, fick höra en hel del skvaller om både den ena och den andra här,, gör man bort sig sitter tydligen den stämpeln fast för alltid och hela stan vet om den ! En jäääklans tur att jag inte ska bo kvar här sen då, så de gör inget om jag skulle göra nåt 'opassande'.

Däremot förstår jag mig inte på vissa människor..
Står på dansgolvet när en några år äldre karl kommer fram : TJAA!!! De va ju skiiit länge sen..
Jag: Ehm, va?
Han: Jaa vi träffades väl i Flen?
Jag: Eh? Nää de tror jag knappast jag är inte härifrån..
Han: Hm joo men vi har träffats jag vet de! Var är du ifrån?
Jag: Stälje..
Han: Jaa men ja har bott i Ronna, 754 styyylish du vet! Vi har säkert setts på stanleys.. Vart ifrån tälje e du?
Jag: Hm, brunnsäng.. ja de är möjligt men jag känner inte igen dig så vi har nog knappats pratat med varandra nån gång och gick jag..
När krogen stängt ställer han sig och börjar gapa brunnsäng utanför.
Jag: Ja???
Han: Jao vi har visst pratat förut, vi måste byta nummer!
Jag: Eh, nej? Jag ger inte ut mitt nummer till folk hur som helst blir så förbannat jobbigt när man vaknar bakfull och börjar få konstiga sms ifrån folk man inte vet vilka de är!
Han: Joo men jag är ju från Ronna då är de ju lungt!!
Jag: Jag flyttade därifrån för att slippa all skit där blandannat de som ditt gäng bakom dig pysslar med (Deras cigg luktade allt annat än tobak)
Han: Eeh,, men du vet jag känner ju folk i tälje!!
Jag: Jaaha vilka? Men de spelar ingen roll du får inte mitt nummer iaf!
Han: ' nämner namn som jag inte vill skriva här '
Jag: Jasså, ja då vill jag verkligen inte ge dig mitt nummer för de där är folk jag absolut inte vill ha nånting att göra med! Jag började plugga för att jag ville komma från stan och de där lirarna är absolut inga jag har nåt
intresse i att leka med!!
Han: Va? Han e ju grym, alla vill umgås me han.. (och så babblade han på en massa hur coolt de va)
Jag: NEJ TACK! du får inte mitt nr,, ha de bra nu vi ses kanske ute nångång men nu ska jag gå...


Jag kan inte förstå vad de är för begär folk har att umgås i kretsar där man aldrig kan känna sig lugn ? Det var en sak när man va liten och sökte spänning, men en vuxen karl som står och skryter om vilka dårar han känner de är i min värld bara OTROLIGT patetiskt! Antingen skröt han, eller så trodde han att jag skulle bli nervös o ge mitt nr för att slippa tjaffsa.. Dessutom så kan jag inte förstå hur man kan stå och prata om vissa saker, men en helt främmande person när man vid de här laget borde lärt sig att man håller käft?

Jag vill inte veta, jag vill inte bli indragen i saker, jag vill ha lugn och ro och slippa allt jävla påhitt där hemma!
Jag flyttade inte för att fortfarande bli indragen i massa sjuka saker!
Nä usch nån jävla måtta får de va!

Ja nu har jag fått avreagera mig lite iaf.

Idag har jag legat halvdöd, varit och handlat och så var Alexandra, en trevlig prick i klassen, här och fikade.. Blev kaffe, wienerbröd och cigg på ballen. Och självklart en massa skitsnack =)

Nu har nog F1 buffrat klart så jag kan fortsätta med marknadsföringen!
Ha de fint Puss

Tosdag 23/9 - 2010

Hallå där!

Tänk va enkelt allting skulle vara om man kunde finna intresse i allt som måste göras.
Nu i eftermiddag har jag setat och skrivit om downsizing, nedskärningar i företag och hur dessa kan undvikas på bästa sätt via ex. internrekryteringar o sånt. De bara gick av rena farten allting..

Iallafall så har jag suttit och kladdat ner 3 sidor (!) så långt får de inte alls vara, men de andra i gruppen får ta bort sådant de tycker är onödigt.

Och nu sitter jag här, och funderar över varför i helskotta det ska vara så svårt att ta tag i marknadsföringen också? Det stör mig så otroligt mycket att läraren är som hon är. Idag hade vi handledning, och så fort något lärcentra ställde någon fråga angående vad som helst så verkade hon inte fatta utan gav då en 20minuters lång information om något helt annat är de dom undrade om. Vilket senare ledde vidare till att hon kom på något annat och prata om, och prata, prata och prata lite mer. Jag kan erkänna att jag totalt slutade lyssna efter 10 minuter,,

Önskar verkligen att jag var en sådan person som inte var beroende av att förstå läraren. Nu blir jag mest tokig och vet inte om jag ska skratta eller gråta åt henne! De är nog lite tur att vi har streamade föreläsningar med henne, så kan jag få utbrott i min egna lilla hemlighet på henne. Man märker verkligen att hon o huvudsak arbetar med marknadsföring, och inte med människor som en lärare ska göra. Helt opedagogisk!! Här är de verkligen bara en envägskommunikation. SUCK!

Och nu när jag setat och beklagat mig här för kung och fosterland så nu får det vara slut gapat för min del!

Imorgon lutar de åt tacokväll me vin och utgång med lite störtsköna brudar från klassen.
Tjingeling!


Puss

Måndag 20/9 - 2010

Hallå där!

Nu är helgen över och grupparbetet i sem 2 har dagen handlat om.
Och äntligen är vi klara så imorgon ska jag köra en heldag i min soffa och mata igenom marknadsföringsföreläsningarna.
I fredags var det ungefär samma situation fast då var det organisation&ledarskap som gällde hela dagen.

På kvällen blev det hemmakväll med vin, karatekid 2010 och en trevlig kock som sällskap.
På lördagen kom besök av Alexandra och Marcus, massa trevligt!
Sen blev det färgning av mitt hår, så nu e jag blond som en 14åring i huvet, massa vin och så åt vi fläskfilé, potatis, bea sås o vitlöksbröd :)

Efter en massa skitsnack och ännu mer vin blev det utgång på Harrys. Jo vet att vi skulle undersöka Statts men när vi stod där va de längre kö till Harrys, frågade Stattsvakten och han sa att de va rätt kasst me folk där så de fick bli Harrys ändå. Välldans kul hade vi iallafall !

Jag är verkligen ovan vid att vara ledig på helgerna.
Men oj va skönt de är!


Ja, måste ju kommentera valet som var igår också..

En jäkla märklig situation har vi hamnat i.
M borde sluta lägga över allt ansvar på MP och se till att föra ett samtal med alla partier.
Det här är Sverige, vårt land det handlar om.. Så att hålla på och skylla ansvaret på varandra som barungar, som partierna gör just nu är bara respektlöst! Det här är ingen jäkla lekstuga!

Och något som gör mig mer förbannad är att dom pratar med media men inte med varandra,
håll tyst istället och prata förvirrande istället (de brukar ju politiker vara bra på)
och invänta tills ni haft tid att verkligen samlas och gå igenom saker och ting.

Låter ju bara sjukt när Reinfeldt säger: Vi har makten, vi ska söka stöd av MP.
Dom har inte egen majoritet.
Och när MP säger: Vi kommer inte vara ett stödparti åt alliansen, vi kan inte svika väljarna och rösta fram 10 nya kärkraftverk osv..

Hur svårt kan det vara med kommunikation?
Blir ju trött på hela bunten, yr omkring som förvirrade hönor!
Mest demokratiskt skulle väl vara om M,S och MP regerade tillsammans. Skulle nog bli jäklans märkligt..
Äsch dom får väl folkomrösta om alla stora frågor. Då röstar man ju på förslagen och inte på partiet, och de mindre frågorna får dom helt enkelt kompromissa om..


Nä nog om detta, de ger mig bara huvudvärk!
Nu har jag iaf uppdaterat lite till er där hemma:)
Puss på nosarna


Torsdag 16/9 - 2010

Om man vaknar av sig själv halv 10 när man har sovmorgon och inte ska vara i skolan förrän kl 12, börjar man bli vuxen då? Usch..

Igår var tapetseraren på besök.
De var nästan med gråt i ögonen jag såg han ta ner mina gardinger..
Just för att jag visste att jag skulle bli på jäklans kasst humör när jag väl skulle sätta upp dom igen.
Eftersom jag är kort så blir de så jäklans omständigt, o när väl ena sidan är på plats rasar den andra och såvidare..

Först visste jag inte alls hur jag skulle spendera dagen och hängde de första yrvakna timmarna på balkongen med min kära dator.. Sen är de ju så att en laptop måste ha batteri för att fungera så började få så smått panik över att sitta där och frysa och se hur batteritiden minskade..

Så när han hade spacklat och sa att han åkte o käka frukost så klädde jag på mig och for iväg till Norrköping för att hänga där under dagen. Trevligt trevligt..

När jag kom hem igen va de mkt att stå i, alla möbler skulle på plats igen och de är inte de enklaste när man är själv.. Speciellt inte soffan och vardagsrumsbordet som är lite smyg tungt..
Men, som jag visste från början skulle dom där satans gardinerna vara värst.. Och de hade jag rätt i.. Stod och bråkade massor med dom.. - MORR -

Ingen som kan uppfinna elektroniska nedfällbara gardinfästen så om man trycker på en knapp så åker dom ner längst nån osynlig räls så vi pygméer också kan byta gardiner utan att bli skogstokiga?

På Lördag kommer Alex och Marcus hit och hälsar på :)
Ska bli super trevligt. Dom kommer på dagen den här gången så vi kanske klarar av att hänga lite i den nästan obefintliga stan, och inte som sist när vi helst av allt bara ville gå och TOK dö..

Hör om dagen kom mina grejjer från asos också. :)
Massa mysig, mössan gillades skarpt! Dock kunde jag inte ha en sak då mina tuttar omöjligt kunde pressar in i den där saken,, men planen är att gå ner de där 4 semesterkilona jag samlat på mig så förhoppningsvis blir brösten mindre så jag kan ha den till våren.. För de är ändå en somrig pryl så ingenting jag behöver ha nu direkt..


Jag tycker Carro ska komma hit och hälsa på, så jag får nån och plocka svamp med! :)
Vi var ju bäst på de förra höste, jäklans va svamp vi hitta!

Har ett litet problem med mina foton.. Eftersom väggen är cp här så måste jag byta alla 'liggande foton' till ' stående foton' . Problemet är att jag inte vet om jag ens packat med mig min mapp med utskrivna foton som blev över.. Och hittar inga bra stående foton så nu är ena ramen bara halvfull.. Ser inte så spännande ut..

Nä nu har jag ju uppdaterat massor!
Saknar missemjaoerna massvis! Stackars Bagheera som inte vet vart han ska ta vägen när han ska sova,, och ingen som möblerar honom som ett gosedjur vid läggdags.. han springer runt och letar efter mig.. Måste ta mig i kragen och åka hem snart nångång och ge dom lite kärlek..
Bara ligga i soffan, se nåt värdelöst och mysa massor, som när jag va sjuk och låg utslagen i 4 dar förra hösten.. Då låg han också utslagen med mig och sympatimyste framför nå jävla skidåkting som pappa skulle se..
Pappas kommentar: Den där katten mår ju inte bra, han gör ju precis som du vill och fattar inte bättre..

Pussokram


Tisdag 14/9 - 2010

Hallå där!

Dagen har spenderats med ett grupparbete i skolan.
Nu har jag däremot större problem.

Först och främst har jag tvättstuga för fulla muggar.
Förutom det så ringde målarn idag och sa att han kommer imorgonbitti och byter tapeter.
Mitt problem nu alltså är att jag inte har den blekaste aning om hur fasiken jag ska lyckas möblera så alla mina saker ligger minst en meter ifrån alla väggar och samtidigt kunna bo här inatt.

En etta är liksom inte så överdrivet stor, så de får väl sluta med att jag sover i badkaret, eller trapphuset eller möjligtvis på köksbordet.. Sängen är ju den största av allt..och soffan Hmm..

Och han kunde inte svara på om han kom tidigt på morgonen eller på förmiddagen,
de berodde helt på hur det gick för han idag.
Alltså kan nån stampa in kl 6 imorgonbitti och då måste ju allt va fixat.. Hade jag vetat att han kom kl 11 te.x så hade man kunnat sova som vanligt och sen ställa iordning de sista .. Men morgontrött som jag är finns ingen chans att jag kravlar mig upp kl 4 för att börja försöka organisera hur jag ska göra med säng osv..

Nä,, just nu går min hjärna i högvarv, och jäklans hungrig e jag också.
Får försöka fixa nåt att äta men nu har jag inte tid nu måste jag springa ner till tvättstugan.
Tjingeling.

Lördag 11/9 - 2010

Idag tänder vi ett ljus för Anna Lindh och för offren i USA.


Oavsett vad jag tror och inte, så dog en välldans massa människor i USA.
Och jag lider med dem och deras anhöriga!

Men har ni läsare tid över och orkar sitta och titta på en väldigt lång dokumentär
borde ni söka på Zeitgeist. Finns att se gratis online på google video men jag själv föredrog att ladda ner den och se via min dvd. Handlar om religion, terrorattackerna i USA och om USAs ekonomi.
Men ska man se den ska man verkligen ha tid och lust och ett intresse till att se världen ur en annan synvinkel.



Gårdagen spenderades med alldeles för mkt godis, filmen Salt, ett bad och sen Pirates of the carribbean.
Hyfsat mysig kväll :)
Idag blir det någon Rockabilly fest här i krokarna. Ska bli lite spännande :)

Fan börjar sakna mina missemjaoer välldans massa.
Skulle vara så jäklans mysigt att ha dom här.
Men det kommer inte hända, det är alldeles för egoistiskt att ta hit dom och stänga in dom i en liten lägenhet när dom varit utekatter och fått fara omkring hur dom vill hela livet.
Mina små änglar ♥

Blir lite trött.
Köpte ett USB minne på 4gb för att ha och lägga in film på och stoppa in i min TV.
Men när jag gjorde de fick jag bara valmöjligheten att trycka på foto eller musik så kunde ändå inte se filmen..
Riktigt irriterande!

Puss

Fredag 10/9 - 2010

Hallå där!

Igår pratade jag med tele2 igen.
Tydligen betalar min hyresvärd den där tv boxen, och de ingår massa kanaler.. typ 3an 5an osv..
Men de står ingenstans i mitt hyresavtal men de va ju bra iaf.. Dock har jag problem nu med att bestämma vad jag ska kolla på, eftersom jag inte har någon aning om vad som är bra och inte..

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.
Tänkte plugga en del, gå till skolan o lämna in en sak och sen vettefan.. Får väl bli filmkväll lr nåt..
Imorgon är de rockbilly fest, lät spännande :) Undrar om de är som typ SS hemma..

Hade inte en viss prick jobbat hela helgen så hade jag kunna åka och trackasera honom och samtidigt kunna gå i affärer.. De är ju någont de inte är så gott om här. Finns typ åhlens, Hm och Lindex.. Eller ja Kappahl också.. hm, ja inte så mkt utbud..

Men gjorde nåt jag egentligen inte alls skulle gjort i onsdags.
Klickade omkring på nätet och självklart hamnade jag inne på asos.com..
Blev lite smått och gott därifrån för pengar jag egentligen skulle sparat.
Men vafan, iallafall en tjocktröjja var ju något som var lite viktigt iallafall.

I Onsdags fick jag även en guidad rundtur av dom som jag inte får nämna här, varför vette fan.. Åkte till badstranden, badhuset, bowlninghallen och lite sånt.. Men om jag minns hur jag tog mig dit nu de är jag skeptisk till...

Nä nu har jag uppdaterat tillräckligt känner jag.
Puss på er


Tisdag 7/9 - 2010

Godmorgon! :)

Igår hade vi första lektionerna i marknadsföring.
När de satte igång kände jag bara ett stort: Neeej!!
Huvudboken är på engelska (har beställt den men den har inte kommit än) och föreläsningarna är på norska och engelska.

Hade det varit vanlig hederlig engelska hade jag inte gjort en så stor grejj av det.
Engelska har jag i överlag inga problem med, tycker faktiskt rätt bra på engelska.
Men fack engelska? Det är ju tillräckligt svårt att förstå sånt språk på svenska..

Ja vi får väl se hur detta går..

Snart har vi seminarie i organisation och ledarskap.
Ska redovisa vårt grupparbete, de går nog fint.

I fredags var alexandra här och hälsade på och i söndags kom Micke och hans flickvän förbi. Hennes son hade någon hockey träning här den dagen så då passade dom på att komma förbi och dricka kaffe och tjattra. :)

Och den där boxen har jag fortfarande inte hört något om.
Heimstaden har inte ringt upp och jag har bara 10:- på mobilen, så kan inte sätta mig i någon telefonkö direkt.. Ladda på den känns också jäkligt onödigt då jag nångång denna vecka får mitt nummer överflyttat till mitt abbonemang..

Jaja, nä nu får det räcka för idag.
Pussokram, saknar de fina <3

Måndag 6/9 - 2010


Jag såg en flicka här om dan som stod och tiggde efter mat
Jag satte mig bredvid och sa kom hit mitt lilla barn
Jag ska försöka förklara varför mamma hon är borta
Pappa han är död och ja du gråter allt för ofta
Jag vet att du tänker på den dagen då dom kom
I massa hellikoptrar allt du såg va ba en bomb
Du sprang ifrån lekparken rakt in i elden
Pappa han låg livlös på golven bredvid sängen
Under han låg lillebror som inte heller andas
Du sprang rakt ut och börja skrika efter mamma
Och nu är du här min svarta drottning på mitt knä
Står och tigger bröd, pengar i en stor misär
Önskar jag kunde torka bort din lilla tår
Ta dig hem till Sverige, ge en syster till min son
Men tyvär har jag inge svar om varför dom försvann
Hon kliver ner från knäet och sträcker ut sin lilla hand


(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(Kulspruta) Jag sjunger låten för barnen!

Jag vakna upp här om dan å jag befann mig i Libanon
Satt vid en kille yo han var väl typ tretton
En arm, ett ben, han satt på trottoaren
Han satt där och titta på den bortsprängda staden
Visste inte vart hans familj var idag
Jag sträckte ut min hand och sa kom hit lilla barn
Försökte förklara varför han nu inte kunde
Sparka på en boll med dom andra där i slummen
Jag visste inte vad jag skulle säga för att trösta han
Bomberna dom kommer varför fan vill man döda han
Han är ju bara ett barn som föddes på fel plats
Med vredet från israel, USA får fet makt
George Bush skiter väl i grabben där i Beirut
Står hällre på begravningen och gör en militär salut
Så FUCK USA OCH DERAS POLITIK!
Bomberna dom gjorde bara ett barn till invalid


(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(Kulspruta) Jag sjunger låten för barnen!

Här om dan så såg jag ett spädbarn
Inlindad i en filt i Afghanistan
Jag plocka upp han bebisen han gav inte ett ljud
Hade ett anskikts utryck som om han nyss har sett gud
Jag tog upp han, tryckte han intill mitt bröst
Och hoppades att själen gick till himelen först
Med ett dött litet barn i min famn så gick jag vidare
Jag skrek ut -SNÄLLA KAN NI STOPPA DETTA LIDANDE!
Sluta droppa bomber (BOOM) barnen dom behöver fred
Istället för att skjuta skott, lägg mat på en sked
Ge barnen nått att tro på i livet
Å fuck politik vad vet dom om kriget
Jag håller upp ett dött barn så alla kan se
Exakt vad som hänt, exakt hur det e
Bomberna dom faller och barnet e i flamman
(Brinner) Jag pussar liket på pannan



(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(BOOM) Det är så det låter för barnen!
(Kulspruta) Jag sjunger låten för barnen!

Söndag 5/9 - 2010

Hallå där.

Tänket slänga upp lite bilder från lägenheten. :)
Helgen var alldels för vild för mitt eget bästa.
Var TOK död på lördagen.
Fick inte sova förrns efter tvättstugan efter kl 15 på lördags eftermiddagen.
Då blev de 2 timmar sömn ungeför och sen skulle Alex börja fixa iordning sig till tåget..
Däckade som en bäbis på soffan kl 8 och vaknade vid halv 3 på natten och la mig i sängen och fortsatte sova till kl 9 imorse..

Så nu när jag städat hela lägenheten passade jag på att ta lite kort
så här kommer dom.

Puss










Fredag 3/9 -2010

Hejsan helgen!
Du är efterlängtad.

Ikväll kommer Alexandra hit till Katrineholm och hälsar på.
Super mysigt!

Vi ska undersöka utelivet här.

Skolan går bra, jäklans mycket bara att ta in på en gång..
Ibland är saker glasklara men oftast så kommer den välkända förvirrade Jenny fram
som dom flesta av alla känner =)

Men har hittills lyckats hålla min mun stängd och inte gjort något uttalande som
exempelvis när jag började på Jula och jag kläckte ur mig något märkligt..
Emma stirrade på mig och sa: Jenny, berätta inte de där för någon annan! :D

Haha, ja hittills har jag lyckats hålla mig i skinnet iallafall.

Orkar inte uppdatera så mkt så det här får räcka för tillfället.
Ha de fint!

Puss

RSS 2.0