Onsdag 30/11 - 2011

Hallå där gott folk!

Jag vet, jag har varit fullkomligt urusel på att skriva något på sistone. Har mest blivit lite tips jag fallit över på allas vår kära internet så tänkte väl att de var dags nu.

Vad har då hänt sedan 2 oktober? Ja säkerligen en hel massa, men skulle jag ta upp alltihop skulle ingen orka läsa igenom inlägget det blir nog tillräckligt med de som jag väl berättar om.

Jag har blivit med iPhone.. Jo jag vet, jag va ju enormt emot de där telefonerna, eller emot och emot men tyckte att de va överreklamerat och onödigt. Sen kom det ju en ny version med bättre kamera och jag har ju en liten förkärlek till de där med kameror. Hur som helst blev det en sådan och jag är benägen att erkänna att jag hade fel, de är verkligen ett bra påhitt. Finns så mycket smarta och bra saker man kan ladda ner till den där prylen..

Förutom min nya kärlek så har jag även tagit mod och sökt till utlandstudier. Får veta i januari hur det blir, finns ca 300 platser sammanlagt så om vi håller tummarna väldigt hårt så kanske jag och min gobit Anna har turen att få åka tillsammans någonstans. Skolorna jag sökt ligger i Italien - Castallenzo, Ungern - Budapest och som tredjehandsval blev det Frankrike - Paris. Alla som kännt mig ett bra tag vet ju min förkärlek till Italien, och vem vet.. Kommer jag in där kanske jag kan lyckas vässa till min italienska så jag faktiskt kan använda den mer än korta fraser?

Självklart måste jag ju också få skryta lite! Fick tentaresultaten på kurserna vi läste i sept-okt och dessa gör mig än idag lycklig i själen. Fick mitt andra VG i betyg i kursen Konsumentbeteende och fick även G i Externredovisning 2. Räkneämnen har aldrig varit min starka sida så de kändes helt awesome det också!

Nu har de nya kurserna Säljteknik och Organisation&Ledarskap 2 dragit igång, säljtekniken är väldigt spännande tycker jag med org&led är fasligt klurig, intressant men väldigt svår. Kan knappt gissa hur den tentan kommer se ut, blir nästan lite rädd.

Imorgon är det 1a december och inte en snöflinga i sikte, ni som klagar över det tycker jag bara kan hålla tyst och unna oss andra denna härliga vinter efter de senaste 2 monstervintrarna. Jag avskyr verkligen snö,, de är kallt, blött och mest otäckt!

I helgen var jag hemma i Södertälje och hälsade på. Myspys! Umgicks med familjen och hade en ovanligt onykter fredagkväll, fördrickan tog väl slut innan 9 med Jeppe hade sprit och all denna alkohol som dracks under kvällen gjorde att jag låg som en klubbad säl hela lördagen. Visst brukar man bli bakis, men de där va faktiskt inte helt ok!

Ja, nä nu känner iallafall jag att jag har fått med lite av vad som hänt senaste tiden. Inte för att jag har den blekaste om vilka de är som läser här men har ni några frågor över något är det bara att slänga in en kommentar. Ni också får jätte gärna skriva kommentarer och berätta, skulle va kul och veta vilka som läser :)




Puss&kram





Måndag 14/11 - 2011

Hallå där gott folk=)


Det här med spel blir ju bara mer och mer populärart, så är du intresserad av detta får du här lite bra information och tips om saker som kan va bra att veta.


Varje gamblingsida du hittar erbjuder en så kallad deposit bonus, eller insättningsbonus som det heter på svenska. Beroende på vilken sida du väljer erbjuder de olika typer, och de kan betalas ut på olika sätt.

Vissa sidor ger dig en extra slant direkt på kontot när du gör en insättning, medans andra ger dig en viss procent extra som du får ut ju mer du spelar. Mrgreen bonus, betsafe bonus och unibet bonus ger dig t.ex 100% upp till 1000kr. Om du har tänkt registrera dig på betsson kan du leta
efter e
n betsson kampanjkod som även här ger dig ett riktigt bra erbjudande.

Det är lätt hänt att man missar skriva in dessa bonuskoder, och då är det viktigt att man kontaktar deras support snabbt. I de flesta fall löser det sig, annars kan du bli tvungen att registrera dig på en ny sida.

 



Onsdag 9/11 - 2011

Hallå allihopa!

Här kommer lite grymma tips jag ramlat över, alla utom körlektionen har jag själv testat och vet att de fungerar finfint. Körlektion är ja själv inte i behov av men det finns säkert flera som är :)




Fyll i din epost HÄR så får du ett gratis paket av müsli som kan ätas både kall & varm (som gröt)



Har du en iPhone eller Android mobiltelefon kan du som bor i Södertälje, eller Stockholm få en gratis körlektion genom att klicka HÄR



Vill du tjäna lite extra slantar genom att gå med i gratis nyhetsbrev, eller brukar du shoppa online på ex adlibris, nelly och en hel hög med fler ställen? Klicka då HÄR och bli medlem, börja samla pengar för dina köp. (man behöver inte handla det finns många gratis nyhetsbrev och så att gå med i istället, och jag har själv fått ut pengar 2 gånger så det är inte lurendrejeri)


Vill du istället få hem gratis produkter i brevlådan helt gratis mot att du sedan utvärderar dem?
Klicka då HÄR






RSS 2.0