Torsdag 27/12

Idag har det varit en hyffsat skön dag.
Satt och kikade på film på dagen, hann se Last holliday & en liten snutt av Dirty Dancing 2, sen ringde jojjo så åkte jag ner på stan och kikade en del på den nästan inte befintliga mellandagsrean och fikade.

Fan förr så var de hur mkt rea som helst vid den här tiden, nu finns det knappt nåt intressant alls..Men men, tur att jag inte är shopping galen =)

Imorrn är det PIMA som gäller, sen i helgen Willys.
Livet känns som det bara går på rutiner, det händer knappt något utöver det vanliga längre.
De här kommer låta lite sjukt, men ibland (inte allt för ofta) saknar jag faktiskt alla intriger som var lite överallt. Oftast var man bara less på dem, men i några enstaka fall var det faktiskt rätt kul. Nu lunkar alla bara på och det händer nästan aldrig något nytt.

Skulle vilja ha Truck-kort. Såg häromdagen att dem sökte många truck förare i Norge. Tänk att bara få komma iväg ett halvår eller så, se lite mer.. Träffa lite nya människor.. Men fattar inte hur man får truck-kort utan att börja på typ Lernia eller så.. och vill ju inte börja där.. hm.. Nä som sagt snart måste man ju börja ta tag i något..

Nu e Eva&Olle här och fikar.. Trixar me mamma och pappa om hur dom ska fira nyår.
Väntar på Jimmy & Jc. Jimmy ska kika lite på vad skillnaderna mellan olika datorer o så, och ge mig lite tips.. Funderar nämligen på att köpa en dator. Helst 22tums skärm, då kan man ju faktiskt se på film lr nåt utan att det är enormt irriterande.















Puss&Kram

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0