Söndag 29/3 - 2009

Halloj allesammans!

Har hort ett rykte om att de snoar daer hemma? Masta erkanna att de gjorde mig pa smyg fint humor.. Inte for att ni daer hemma ska lida utan mest for att da behover vi inte fa for oss att vi skulle stannat hemma!

Haer aer det harligt!
Vi har hunnit med en marknad, sola pa beachen, bada, dricka en massa alkohol och idag regnat bort och hallt pa att blasa ivag.. Fatt leka inte nudda vatten vilket slutade med att vi drog av oss skor o strupmor och gick barfota tills vi hitta en ful liten butik och daer inne kopte vi tofflor.. Jojjo kopte flipflopp och jag kopte na skit fula rosa plast tofflor.. haha fast áaevligt skona och dom matchar ju jackan iallafall ;)

Igar va vi ute forst pa kvikks bar till 5 pa morgonen och efter de blev det en krog nanstans langt at helvete.. De va nice, skon musik och inga jobbiga personer.. Sen gick vi aven ner till ett annat stalle daer de va lite mer rap vilket jag gillar men lokalen va full av massa slemmiga och efterhangsna illegala invandrare ungefaer.. Sa de gick inte att dansa eller ens sta daer och dricka ifred sa vi fick ga tillbaka till de forsta stallet.. Ett (ursakta uttrycket) riktigt negerhak va de.. De va tur att vi va daer med tva killar vi traffat pa kvikksen.. Den ena jobbar daer och aer fran Irland (Robbie) sa de kandes iaf tryggt..Jag drog tag i  Roberto och sa att de va min pojkvan sa jag fick vara ifred..  (Kvikksbar aer en norsk bar i narheten daer vi bor).. Vi kom hem vid ja typ 8 pa morgonen, helt korda..

Jojjo dackade med byxorna nere vid fotterna och fortfarande kladd i linne utan tacke eller nogonting.. Sa forsokte iaf badda ner henne under tacke.. Naer hon vaknade pa morgonen hajjade hon inte vafan hon inte kunde rora benen for.. Hahah hon aer for soet den tjejen..! <3

Har tagit tok mycket bilder som de blir att forsoka fa ordning pa naer vi kommer hem och ladda upp..!

Nae nu far de racka for idag,
ni far ha de sa fint daer hemma..!

Pussokram
- kastar kaerlek pa alla daer hemma -

Kommentarer
Postat av: sofia

Saknar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-29 @ 20:03:34
Postat av: Bea

Hihi, nu snöar det inte aaalls, nu är det strålande sol och unefär 10 grader varmt ;)

Hoppas ni har det bra där nere, låter som att ni har kul iaf :)

Puss

2009-03-30 @ 11:38:11
URL: http://bbeeaas.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0