Torsdag 22/9 - 2011

Hallå där!

Minns ni när jag var med i en buzzador kampanj och fick en herrans massa tandkräm? Nu har jag fått chansen igen! Via Buzzador så har jag nu fått möjligheten att testa musiktjänsten Digster premium gratis i 6 månader och vet ni vad de bästa är? Jag får dela det mer er också =)

Buzzador är en sajt där man som medlem får erbjudanden om olika produkter/tjänster kostnadsfritt gentemot att man "buzzar" (berättar om dessa för vänner&bekanta) samt att man under en viss tid utvärderar och skickar in en rapport över vad man tyckte om produkten/tjänsten.

Skulle du också vilja bli en buzzador och själv välja vilka erbjudanden som är intressanta för dig? Gå in på: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=thatiger och registrera dig!!

Skulle jätte gärna vilja ha lite kommentarer över vad du tyckte om tjänsten Digster efter att du testat, lämna gärna din kommentar här på bloggen! Är du intresserad av att prova på Digster premium konstnadsfritt i 6 månader så gör såhär:



Surfa till Digster och klicka på ”Skapa musikprofil”.

KAMPANJIDÉ
Digster är alltid gratis

men som Buzzador

får du prova

Digster Premium

kostnadsfritt i

sex månader.

Det innebär att du får

tillgång till fler

spellistor och framförallt

spellistor gjorda

av kända

artister.

 

Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden: buzzador.

Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor som de tror att du gillar.





Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0