Fredag 4/5 - 2012

Det börjar kännas mer och mer verkligt, snart är det faktiskt höst! Tiden bara flyger iväg och om 3 veckor går flyttlasset från Katrineholm till Södertälje, kan inte fatta att det redan gått två år..

Nu är det inte mycket kvar i skolan så strax har jag en högskoleexamen i företagsekonomi med inriktning på butikschef, like a boss! Men skam den som ger sig, jag och godbiten Anna slänger på ett extra år på utbildningen, man kan ju aldrig lära sig för mycket! Hösten ska med andra ord spenderas på Universitá Carlo Cattaneo i Castellanza/Italien. Sedan blir det antagligen en sväng till Skövde för att avsluta det hela och skriva ytterligare ett examensarbete.

Men innan detta fantastiska äventyr börjar ska en inlämningsuppgift i ledarskap 2 lämnas in, redovisas och så ska examensarbetet redovisas på plats i Skövde. Sen kommer sommaren spenderas med alla tokiga&härliga arbetskollegor på Jula i Södertälje. Vi har dessutom troligtvis bland de mest fantastiska kunderna, de brukar vara duktiga på att förgylla vardagarna minsann!

Ja, människor i allmänhet.. Kan man annat än älska dem? Den ena är knasigare än den andra och man vet aldrig vad man kan få uppleva för spännande situationer!

Nog om det, nu ska jag fortsätta kika på filmen på 3an. Sovsött!

Trackback
RSS 2.0