Fredag 5/10 - 2012

Hej allihop!

Helgen i venedig, padova och verona var... Galen! Gick upp tokigt tidigt för bussen skulle gå kl 6 på morgonen, första tiden på bussen var rätt ok, men kl 8 började galenskaperna haha. Då började musiken dåna och spritflaskorna öppnas. Pga av en bilolycka var vi väligt sena när vi kom fram till Venedig, rättare sagt 2 timmar sena.. Då blir det en snabb visit på glas fabriken i Venedig Mureno tror jag den hette, sedan in till venedig när vi åt, åkte båt och kikade runt i stan.. 
 
På kvällen blev det på bussen igen för att bege oss till hotellet i Padova, jätte mysiga rum var det där. Därefter blev det middag och en välldans massa vin, shots och allt var det va.. Bevilo, bevilo! Sen  drog vi vidare till en pub och efter det var det nattklubb som gällde.. Eftersom vi va så DYNG trötta efter den långa dagen så gick vi hem runt 1 tiden, men vissa kom inte hem för' 5 på morgonen. De mådde väl inte helt 100 när klockan ringde kl 9 på morgonen dagen efter då vi skulle checka ut och sånt kl 10.. 
 
Sen blev det rundtur i Padova, vi gick över en gata till en kyrka och då var vi plötsligt inte längre i Italien utan i Vatikanen. Det betydde att det var andra lagar som gällde där, jag har aldrig fattat att det är skillnad på dessa två.. Jag och anna lessnade på att höra historia och se på gamla byggnader så vi rymde iväg och shoppade lite istället och vd 2 tiden var de dags att hoppa på bussen igen för att åka till Verona.
 
I Verona var de lite mer intressant att kika på byggnader.. Där såg vi slottet och så självklart Julias balkong, väggen där alla skriver sina önskningar till henne och så självklart var vi tvungna att ta Julia på bröstet (Statyetten av Julia). Det ska bringa lycka i kärlek, så vi får väl se hur det går med den biten. 
 
Ikväll är det utgång i Milano som gäller. Först blir det tacos hos Nicklas och Anna (ett svenskt par som bor i en lägenhet utanför campus). Efter det ska jag vidare till en finsk tjej som heter Jonna som fyllde 25år här om dagen och fira henne lite och kl 11 går partybussen mot Area21, en nyöppnad klubb i Milano,. 
 
På söndag är det fotboll som gäller. När jag väl är här i Italien så måste jag ju uppleva ett derby mellan AC Milan och Inter Milan, lär vara riktigt skojj!



 
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0