Söndag 2/ 9 - 2012

 
 
Halloj!
 
Idag på eftermiddagen blev det en shoppingrunda på stormarknaden. Vi införskaffade oss en kokplatta, kniv, makaronisåll, djuptallrikar, kaffekokare, stekpanna och kastrull och lite annat smått och gott så vi slipper krånga med att dela kök med andra hela tiden. Så ikväll gjorde vi pasta med salami&lök sås, var riktigt gott!
 
De verkar inte göra mycket annat än att festa här. Idag kl 21 var de bara på´t igen då det var träff utanför campus och alla skulle glida vidare till en bar typ 3 minuter härifrån. Fortsätter de så här lär väl alla bli alkisar tills man kommit hem. Men nu i början vill man ju va på allt så man träffar alla roliga människor, lär bli lugnare sen om nån vecka. Träffat helt galet mkt folk, minns knappt namnet på 1/10 av dem.. Vi bor granne med en jätte söt tjej från Hongkong och hennes rommie från Argentina. Sen har vi träffat en från USA och ett flertalet finnar. Finns verkligen folk här från alla möjliga delar var världen,, Taiwan, Belgien, Tyskland, Frankrike, Italien, Finland, Australien, Holland.... U name it.. Jäkligt roligt faktiskt..  Snackade med han från USA, han hade kommit till Italien för en vecka sen och kört couch surfing och bott hos någon här i närheten av Castellanza en vecka. Lät riktigt spännande!

Imorgon är det skolstart med Orientation week, lär va lagomt trött imorgonbitti! Nu fungerar iallafall internet på rummet så nu när jag sitter vid datorn tänkte ja slänga upp lite bilder också :)

Sovgott, puss&kram
 









 

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0