Söndag 2/9 - 2012

Igår kom vi fram till skolan, allting gick skit smidigt. Vi tog shuttle bus till flyget och därifrån gick det ett tåg inom 5 minuter till Castellanza. Väl framme stod en hel hög med folk under någon ESN flagga, sen fick vi skjuts till skolan.

Rummet som vi ska spendera de närmsta månaderna i är helt ok, två sängar, två skrivbord, en kyl och en tv. Toaletten är fräsch!

När vi hade dumpat av alla grejjer tog vi en prommis runt området, käkade lunch och letade rätt på en stormarknad där vi köpte lite nödvändigheter som tvål, mackor och sånt. Sen var det bara att yra hem för kl 7 skulle vi ut och festa hela högen. Och vilka jäkla drinkar! En drink var jäkla stor och jisses va starka.

Träffade jäkla många roliga prickar fast namnen är lite oklara. Alldeles för mycket folk för att minnas namnen.. Men inte kan de gå en dag utan att ja och Anna ställer till det för oss, när vi väl är tillbaks på rummet och ska krypa till kojs så går självklart strömmen. Vi springer runt som två yra höns i rummet tills vi hör att grannen kommer i korridoren. Frågar henne om hon vet hur man gör och hon säger att receptionen är öppen 24h. Så vi yrar ner där och så kommer 'räddaren i nöden' och går in i något rum nånstans och fixar tillbaka vår el. Sen däckade vi som två små grisar.

Internet på skolan fungerar inte, eller ja vi behöver nån kod som vi inte orkat hämta än. Men tror inte vi har WIFI i rummen utan de är i själva skolbyggnaden som vi inte sett ännu. Nu sitter vi och hinkar morgonkaffe på ett fik i närheten och här finns WIFI så passar på att uppdatera bloggen. Synd bara att blogg appen inte fungerar som den ska, men bilder finns som sagt på fb lr instagram

Ha det toppen allihop!! Puss&kram


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0