Tisdag 4/9 - 2012

Halloj där hemma!

Igår var det fullt ös! Vaknade lite små sliten efter gårdagens utekväll, men de va bara att ta sig upp och bege sig mot informationsdagen. Först pratade rektorn lite, verkade lite flum och sa typ att de är lika viktigt att plugga som att uppleva italien och va ute och härja omkring. Sen fick vi veckans schema och så var det även ett ESN möte där alla fick presentera sig kort och så berättade dom om allt party och aktiviteter och sånt.
 
Sen skulle alla gå och göra italienska prov, så lärarna visste i vilken grupp de skulle placera en i. Det va sjukt svårt, minns knappt någonting alls kändes det som.. Men idag fick vi svaren och jag låg tydligen i lvl 2 (det är 1A, 1B, lvl2 och lvl3).. Lär inte fatta nånting känns det som när väl kursen startar... Anna hamnade i 1B - advance, jäkligt bra av henne som varken fattar spanska lr italienska!

 
Sen fick vi även simkort från vodafone, så har ett italienskt nummer nu. Men det verkar inte fungera för någon ännu, nån sa att man skulle vänta typ 1-2 dagar innan det fungerade. Vi får väl se om det kommer igång.
 
Sen blev det shopping på il gigante, som är stormarknaden här. Så till middag lagade jag sedan makaroner och köttfärssås, super skönt att ha en egen kokplatta och sånt inne på rummet, lätt värt pengarna. Köket som finns här tyckte ja va snuskigt så de va tur att vi shoppade egna köksgrejjor!
 
 


På kvällen sen hade grabbarna dragit i gång party på bron mellan lägenheterna. Vi bor på 4de våningen och där finns det en liten gångbro mellan byggnaderna, där hade de dragit ut ett skrivbord från ett av rummet och körde drickspel. Kan inte tänka mig att man får göra det, haha!!
 
Idag har vi vart på mer informationsmöte om hur websidan och sånt fungerar, kl 16 ska Anna iväg på sin första italienska lektion, spännande!! Efter det blir det käk och sen vid kl 21 är det bara på´t igen, då är det "name party" med shots för 1 euro och drinkar för 3 euro, lär va skapligt trasig imorgonbitti men vi hade tur och vår grupp börjar inte förrän kl 11, lär va värre för dom som ska börja kl 9..
 
Ha det toppen nu allihop, pussokram er

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0